Skipet ligger til kai en kort spasertur fra gamlebyen i Bratislava.

Et musikalsk elvecruise langs Donau fra Bucuresti til Wien

/ Elvecruise med Per Olav Reinton – spekket med opera og konserter!

  • Seil gjennom 7 land mens du bor på vårt flytende «hotell» i 11 dager!
  • Vi besøker 5 hovedsteder og en rekke landsbyer – nye opplevelser hver dag!
  • Vi seiler gjennom Jernporten og forbi Decebels bistre ansikt.
  • Du bor komfortabelt i utvendige lugarer på vårt 4* elvecruiseskip MS River Navigator.
  • Hver dag serveres smakfulle måltider (hel-pensjon), samt «afternoon tea» og lett kvelds-snacks.
  • Opplevelser om bord som vinsmaking og foredrag.
  • Vi har inkludert 8 utflukter som lærer deg mer om historiske hovedsteder og kulturelle småbyer, blant annet en landsbylunsj. Gled deg!
  • Lokal underholdning og musikalske opplevelser.
  • Uformell og hyggelig atmosfære om bord.
  • Erfaren og trivelig reiseleder er med på hele turen.

Donau er dronningen blant Europas elver, og du kan bli med på en 11 dagers seilas hvor du kommer tett på historien når skipet i rolig tempo seiler gjennom variert landskap med frodige vindistrikter, bratte fjellsider, landsbyer og storbyer. Nettopp denne turen har imidlertid enda en dimensjon: Musikken!

I tillegg til utfluktsprogrammet kan du kjøpe en operapakke som inkluderer forestillinger i Budapest og Wien. Det vil også bli klassiske konserter med besøk av dyktige, lokale solister og musikere om bord.  

Operaentusiast Per Olav Reinton skal være med som faglig reiseleder og musikalsk mentor. Mange kjenner ham nok fra NRK og P2s Kulturavdeling, der han var kommentator og programleder for blant annet «Ring inn musikken» og «Opera på lørdag». Per Olav Reinton er journalist og utdannet statsviter, og har bl.a. skrevet boken «Opera! En håndbok», som tar for seg 17 av operahistoriens største verk, blant annet Händels Julius Caesar, Bizets Carmen og Puccinis Tosca. Per Olav har internasjonal politikk som profesjon og musikk som pasjon. I tillegg til  å innlede om operaene vi skal overvære og landene vi besøker, vil han kåsere om hva musikk representerer, om politikk og musikk, misbruk av musikk og hvorfor vi ikke kan klare oss uten musikk! Med på denne reisen er også Randi Baadstø, som har vært reiseleder på mange av operaturene som ble arrangert av NRK P2.       


Velkommen om bord og til en uforglemmelig opplevelse av en opera- og musikalsk seilas!

Men dette elvecruiset er ikke bare for deg som er lidenskapelig opptatt av musikk og opera. Vi tilbyr mange spennende opplevelser/utflukter underveis!

Valgfrie utflukter på Donau 2019

Klikk her for alle våre elvecruise på Donau – 2019 og 2020

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger