Toscana med Puccini-festivalen

/ Se operaene Tosca og Madama Butterfly

Toscana – vakkert som et postkort, med bølgende åser, vingårder omgitt av frodige vinmarker, sølvskimrende oliventrær og sypresser. Bakketopper med landsbyer som oser sjarm og atmosfære – og selvsagt italiensk mat og drikke.

Du får:

  • Oppleve Tosca og Madama Butterfly – to av Puccinis mest kjente operaer
  • Bo i den pittoreske festningsbyen Lucca
  • Besøke landsbyen La Sterza, hvor Andrea Bocelli kommer fra
  • En utflukt til Volterra, med aner tilbake til etruskerne
  • Oppleve Piazza dei Miracoli med det verdensberømte skjeve tårnet i Pisa
  • Besøk på vingård med vinsmaking

Vi skal bo i middelalderbyen Lucca, og hotellet vårt ligger svært sentralt innenfor de gamle bymurene. Vi gleder oss virkelig til Hotel Ilaria – de kaller seg selv «et moderne hotell med eldgammel sjel». Og det har de rett i – bygningene var en gang stallene til Napoleons søster, og noen av rommene er faktisk bygd inn i bymurene fra 1200-tallet. Snakk om historisk sus! Her er det også nydelig terrasse med jacuzzi og gratis buffet på dagtid med frukt, snacks og varm og kald drikke. Hva med et glass boblende prosecco etter en dag med mange opplevelser?

Puccini-festivalen ved Massaciuccoli-sjøens bredder er en årlig tradisjon. Her ved den vakre innsjøen bodde Giacomo Puccini mesteparten av sitt liv, og her skrev han mange av sine operaer. Til både Tosca og Madama Butterfly har vi nummererte billetter i andre seksjon. Nyt sommerkvelden og operaens magi under åpen himmel. Toscana – en reise for alle sanser!

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger