Nyhet!

Møt fjellgorillaene i Uganda og Rwanda

Denne turen har vi gledet oss lenge til å lage, og endelig er den ute for salg! Vi går rett til høydepunktet: en tur inn i Bwindi nasjonalpark på leting etter fjellgorillaene. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

Vi skal også oppleve spektakulær natur og gjestfrie folk, og det blir safari i flere dager gjennom veldig varierende landskap, både i bil, til fots og i båt. Det blir god tid til å møte menneskene i de to landene, og vi skal besøke en skole, et barnehjem og et kvinnesenter. I Kigali skal vi også høre mer om Rwandas dystre historie, noe som kan virke som en fjern fortid med tanke på det Rwanda som i dag møter oss.

Om vi skal tro Jon Espeland, turprodusent i Escape Travel, er dette en tur du ikke kan gå glipp av. Han har selv vært på gorillasporing i Uganda, og beskriver turen inn i regnskogen som en stor opplevelse:

Ja, et så nært møte med gorillaene høres kanskje skummelt ut, men det er det faktisk ikke! Tvert imot er det utrolig fascinerende og absolutt en «once in a lifetime»-opplevelse! Jeg har vært på ditto safarier og opplevd dyreliv på nært hold. Med hånden på hjertet: Ingenting slår besøket til fjellgorillaene! Det er eksotisk, ekstraordinært og uvirkelig. Anbefales på det varmeste!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

10 frokoster, 10 lunsjer og 10 middager inkludert