Nyhet!

Møt fjellgorillaene i Uganda og Rwanda

Denne turen har vi gledet oss lenge til å lage, og endelig er den ute for salg! Vi går rett til høydepunktet: en tur inn i Bwindi nasjonalpark på leting etter fjellgorillaene. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

Vi skal også oppleve spektakulær natur og gjestfrie folk, og det blir safari i flere dager gjennom veldig varierende landskap, både i bil, til fots og i båt. Det blir god tid til å møte menneskene i de to landene, og vi skal besøke en skole, et barnehjem og et kvinnesenter. I Kigali skal vi også høre mer om Rwandas dystre historie, noe som kan virke som en fjern fortid med tanke på det Rwanda som i dag møter oss.

Om vi skal tro Jon Espeland, turprodusent i Escape Travel, er dette en tur du ikke kan gå glipp av. Han har selv vært på gorillasporing i Uganda, og beskriver turen inn i regnskogen som en stor opplevelse:

Ja, et så nært møte med gorillaene høres kanskje skummelt ut, men det er det faktisk ikke! Tvert imot er det utrolig fascinerende og absolutt en «once in a lifetime»-opplevelse! Jeg har vært på ditto safarier og opplevd dyreliv på nært hold. Med hånden på hjertet: Ingenting slår besøket til fjellgorillaene! Det er eksotisk, ekstraordinært og uvirkelig. Anbefales på det varmeste!

Høydepunkter

Program

10 frokoster, 10 lunsjer og 10 middager inkludert