Aktiv ferie på ski i vakre, varierte Valdres!

Valdres & Jotunheimen - ski, fjell og gourmet

Valdres norway skiing winter tour

I hjertet av Norge – tett oppunder Jotunheimen der Peer Gynt svermet for sin Solveig, der det føles som å komme hjem selv om du er borte. Der, på Grønolen Fjellgard, skal gourmetmåltider nytes og frisk fjelluft pustes inn. Vakker Valdresnatur og fjell skal beundres i sin hvite kappe. Det æ gøtt å væra gjest i Vallærs hele året! Valdres er, ifølge oss, fantastisk uansett årstid. Vinterstid med snøkledde topper og skikkelig frisk luft er perfekt for deg som synes at livet er best ute. Og inne, etter en aktiv og givende dag på ski.

Vakre, varierte Valdres er et eldorado for den som er glad i vakker natur og friluftsliv. Lengst nord i dalen ligger fjellsportsbygda Beitostølen, som også regnes som inngangsporten til Jotunheimen med sine mektige 2000-meters topper. Noen få kilometer vest for Beitostølen, i Beitobygda, ligger Grønolen Fjellgard, omgitt av majestetiske fjell og vidder på terskelen til Jotunheimen. På 800 meter over havet kan du nyte en gjestfrihet utenom det vanlige. Velkommen til Valdres!

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 4 lunsjer og 5 middager inkludert

Grønolen Fjellgard

Velkommen til Grønolen Fjellgard.

Snødekte trær i norsk fjellskråning med varm solnedgang.

Snødekte trær på en solskinnsdag.

Skiløyper i vakker natur i Jotunheimen.

Fantastiske omgivelser rett utenfor dørstokken til hotellet.

Etter det første snøfallet i sesongen (i september) i fjellene i Jotunheimen nasjonalpark (i Norge).

Sesongens første snøfall i Jotunheimen nasjonalpark.

Idyllisk snøutsikt ved Bitihorn

Idyllisk snøutsikt ved Bitihorn.

Bar 406

Takk for besøket!

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • 5 netter på Grønolen fjellgard
  • Fullpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 6 – hvorav en treretters og en femretters gourmetmiddag
  • Alle turer som beskrevet inkl. transport og lokal guide (valg av turer og ruter kan endres)

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Måltider utover det som er nevnt over
  • Drikkevarer
  • Transport til og fra Grønolen fjellgard
  • Leie av randonéeski (ca. kr. 1 000,- betales direkte til Grønolen)

Vanskelighetsgrad
Dagsetapper på ca. 20 km i variert terreng. Du må være vant til å ferdes i fjellet med ski på beina, og være i god form for å være med på turen.

Ski
Ta med egne ski – vanlige langrennsski, evt. smørefrie.

Reise
På denne reisen kommer du deg til og fra startstedet selv. Vær oppmerksom på at det er den reisendes ansvar å møte på avtalt sted og til avtalt tid for videre transport og/eller program med gruppen. Eventuelle forsinkelser eller uteblivelse fra kundens side gir ikke rett til prisavslag eller erstatning for tapt arrangement, det være seg for hele eller deler av programmet.

Værforbehold
Vinter i fjellheimen vil si at vær- og snøforhold kan være ustadige. Programmet tilpasses og endres i så fall i henhold til dette.

Krav til deltakerne
Deltakelse foregår på eget ansvar. Dette elementet er mer fremtredende på en aktiv ferie enn på de fleste pakkereiser. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege om man er i god nok form/har god nok helse til å delta på reisen. Det vises for øvrig til informasjon om vanskelighetsgrad for hver tur. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til dette.

Smittevern
Under gjennomføringen av turen vil vi følge gjeldende retningslinjer for å unngå smitte av koronavirus. Mer informasjon om dette vil bli gitt nærmere avreise.

Forbehold
Prisen er basert på minimum 10 deltakere. Skulle det bli færre deltakere, forbeholder vi oss retten til å annullere turen eller øke prisen noe. Beskjed om dette vil bli gitt innen 4 uker før avreise. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, endringer i program samt justering av pris som følge av økning i skatter og avgifter og uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. Dersom dette skulle bli nødvendig, vil faktura bli tilsendt senest 20 dager før avreise.

Når du melder deg på denne reisen, bekrefter du at du har lest og akseptert betingelsene som fremkommer over, i programmet samt våre generelle reisebetingelser.

Lignende turer