Nes Gard ved Lusterfjorden

Yogaferie og fotturer i Sogn

Beitedyr som vandrer i gresset ved Lustrafjorden

Innerst i Sognefjorden, med nærhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard – en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Med denne gården som base for yoga og fantastiske opplevelser i Sogn, skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser. Det er vel ikke hver dag du kan innta morgenkaffen på badebrygga og nyte utsikten til et av Norges største fossefall?

Vi tilbyr en miniuke ved Lusterfjorden, med daglig yogaundervisning, fotturer, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris. Har du råd til å la være?

Helpensjon

Gode tilbakemeldinger fra gjestene våre

Erfaren yogainstruktør fra Yogaki

Avreiser

06.09.2023
5 dager

Ledige plasser

Fra kr 10.650,-

Med: Sunniva Egge Sipus, Nes gard

Høydepunkter

Vårt overnattingssted

Nes Gard

Nes Gard er en gjestegård med et unikt miljø. Det er 8. generasjon som nå driver gården, hvor de tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra rundt 1850 bygget om og restaurert. Alle rom har forskjellig interiør, noen har også egen balkong eller terrasse.

Nede ved fjorden er det en hyggelig brygge og et naust. Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom og festsal, med et rustikt miljø og vakker utsikt. Hagen oppe ved gårdstunet innbyr til å slappe av og nyte omgivelsene, og i det gamle grisefjøset er det nå bygget en vinbar.

Du kan lese mer om stedet her.

Program

4 frokoster, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Folk gjør yoga i trehus ved fjorden.

Yogatime i naustet.

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden. Nes Gard

Personer som går på liten bro inn mot bre

Glade vandrere på vei inn til Bergsetbreen. Nes Gard

Rødt naust ved fjord

Avslapning ved fjorden etter endt tur.

Spektakulær utsikt fra Fuglesteg

Spektakulær utsikt fra Fuglesteg. Nes Gard

Røde gårdsbygg

Takk for oss til nydelige Nes Gard. Nes Gard

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Profesjonelle yogaklasser hver dag med yogalær fra Yogaki i Oslo
  • 4 netter på Nes Gard
  • Helpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 5
  • Tre fotturer - til Molden, Jostedalen og Fuglesteg
  • Ølsmaking
  • Lokal guide og transport i forbindelse med utfluktene

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Reisen til/fra Nes Gard (henting i Sogndal kan bestilles for en ekstra kostnad)
  • Drikkevarer til måltidene
  • Yogamatte

Ankom når du vil med egen bil eller nyt turen om bord på Sogneekspressen. Med privat bil fra Oslo S til Nes Gard bruker du ca 5,5 timer. Sogneekspressen fra Oslo tar ca 6,5 timer. Velger du buss, kan du bestille henting i Sogndal.

Vertskap, guide og yogainstruktør

Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet. Lokal guide er med på alle dagsutflukter, og Sunniva er ansvarlig for yogaundervisningen.

Overnatting

Vi bor 4 netter på fantastiske Nes Gard, romkategori standard. Alle rommene er forskjellige, med sin helt egne sjarm. Ønsker du enkeltrom kan du velge mellom enkeltrom med privat bad, eller enkeltrom i en litt større leilighet. Sistnevnte deler bad med ett annet enkeltrom, og har en hyggelig stue man kan benytte.

Utstyr

Ta med egen yogamatte og et teppe til yogaøktene. Til vandreturene må du ha gode sko med god såle, enten fjellstøvler eller gode hiking sko. Husk å ta med deg dagstursekk og en termos, termosen kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt.

Lignende turer