Nes Gard ved Lusterfjorden

Yogaferie og fotturer i Sogn

Røde gårdsbygg

Innerst i Sognefjorden, med nærhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard – en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Med denne gården som base for yoga og fantastiske opplevelser i Sogn, skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser. Det er vel ikke hver dag du kan innta morgenkaffen på badebrygga og nyte utsikten til et av Norges største fossefall?

Vi tilbyr en miniuke ved Lusterfjorden, med daglig yogaundervisning, fotturer, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris. Har du råd til å la være?

Helpensjon

Gode tilbakemeldinger fra gjestene våre

Erfaren yogainstruktør fra Yogaki

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Vårt overnattingssted

Nes Gard

Nes Gard er en gjestegård med et unikt miljø. Det er 8. generasjon som nå driver gården, hvor de tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra rundt 1850 bygget om og restaurert. Alle rom har forskjellig interiør, noen har også egen balkong eller terrasse.

Nede ved fjorden er det en hyggelig brygge og et naust. Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom og festsal, med et rustikt miljø og vakker utsikt. Hagen oppe ved gårdstunet innbyr til å slappe av og nyte omgivelsene, og i det gamle grisefjøset er det nå bygget en vinbar.

Du kan lese mer om stedet her.

Program

4 frokoster, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Folk gjør yoga i trehus ved fjorden.

Yogatime i naustet.

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden

Utsikt fra Molden mot Lustrafjorden. Nes Gard

Personer som går på liten bro inn mot bre

Glade vandrere på vei inn til Bergsetbreen. Nes Gard

Rødt naust ved fjord

Avslapning ved fjorden etter endt tur.

Spektakulær utsikt fra Fuglesteg

Spektakulær utsikt fra Fuglesteg. Nes Gard

Røde gårdsbygg

Takk for oss til nydelige Nes Gard. Nes Gard

Bærekraftige valg på denne turen:

Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

Nes gard er et familiedrevet overnattingssted, nå eid av 7. generasjon. Gårdstunet fra ca. 1850 er restaurert, og bevarer historien til det sjarmerende stedet.

Fokus på kortreist mat. Det meste av frukt og grønt som serveres på Nes gard er produsert på Bøtun Gård. Kjøkkenet på Nes gard lager alt syltetøy selv, med bær fra lokale leverandører i Gaupne.

Nes gard fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv, ved å benytte lokale produsenter.

Transport. Til Nes gard kan man ankomme med rutebuss til Sogndal, og bli hentet der. På den måten senker man utslippene på transporten.

Nes gard samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.


Lurer du på hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel? Her kan du lese mer: Bærekraft i Escape Travel – Escape Travel

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Profesjonelle yogaklasser hver dag med yogalær fra Yogaki i Oslo
  • 4 netter på Nes Gard
  • Helpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 5
  • Tre fotturer - til Molden, Jostedalen og Fuglesteg
  • Ølsmaking
  • Lokal guide og transport i forbindelse med utfluktene

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Reisen til/fra Nes Gard (henting i Sogndal kan bestilles for en ekstra kostnad)
  • Drikkevarer til måltidene
  • Yogamatte

Ankom når du vil med egen bil eller nyt turen om bord på Sogneekspressen. Med privat bil fra Oslo S til Nes Gard bruker du ca 5,5 timer. Sogneekspressen fra Oslo tar ca 6,5 timer. Velger du buss, kan du bestille henting i Sogndal.

Vertskap, guide og yogainstruktør

Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet. Lokal guide er med på alle dagsutflukter, og Sunniva er ansvarlig for yogaundervisningen.

Overnatting

Vi bor 4 netter på fantastiske Nes Gard, romkategori standard. Alle rommene er forskjellige, med sin helt egne sjarm. Ønsker du enkeltrom kan du velge mellom enkeltrom med privat bad, eller enkeltrom i en litt større leilighet. Sistnevnte deler bad med ett annet enkeltrom, og har en hyggelig stue man kan benytte.

Utstyr

Ta med egen yogamatte og et teppe til yogaøktene. Til vandreturene må du ha gode sko med god såle, enten fjellstøvler eller gode hiking sko. Husk å ta med deg dagstursekk og en termos, termosen kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt.

Lignende turer