Nes Gard ved Lusterfjorden

Yogaferie og fotturer i Sogn

Fjord og fjell

Innerst i Sognefjorden, med nærhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard – en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Med denne gården som base for yoga og fantastiske opplevelser i Sogn, skal vi nyte gårdens særpregede og hyggelige miljø, deres personlig service og gode matopplevelser. Det er vel ikke hver dag du kan innta morgenkaffen på badebrygga og nyte utsikten til et av Norges største fossefall?

Vi tilbyr en miniuke ved Lusterfjorden, med daglig yogaundervisning, fotturer, kortreist mat og attpåtil en knallgod pris. Har du råd til å la være?

Høydepunkter

Nærbilde hender av kvinne som gjør yoga og utøver meditasjon.

Yogainstruktører

Vi sørger alltid for å ha med oss flinke folk. Bli kjent med turens instruktører her:

Vårt overnattingssted

Nes Gard

Nes Gard er en gjestegård med et unikt miljø. Det er 7. generasjon som nå driver gården som tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra rundt 1850 bygget om og restaurert og har plass til 35 gjester. Alle rom har forskjellig interiør, noen har også egen balkong eller terrasse.

På gårdstunet er det også et naust, og over dette var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom og festsal, med et rustikt miljø og vakker utsikt. Hagen deres innbyr til å slappe av og nyte omgivelsene.

Du kan lese mer om stedet her.

Program

4 frokoster, 3 lunsjer og 4 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Profesjonelle yogaklasser hver dag ihht program med yogalærere fra Yogaki, Oslo
 • 4 netter på Nes Gard i standard rom
 • Helpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 5
 • Festmiddag siste kvelden med aperitiff før maten
 • Tre fotturer til Molden, Jostedalen og Fuglesteg
 • Ølsmaking med lokaprodusert øl
 • Lokal guide og transport i forbindelse med utfluktene

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Reisen til/fra Nes Gard (henting i Sogndal kan bestilles, 150 kr per vei)
 • Drikkevarer til måltidene
 • Yogamatte

Ankom når du vil med egen bil eller nyt turen om bord på Sogneekspressen. Med privat bil fra Oslo S til Nes Gard beregner du ca 5,5 timer. Sogneekspressen fra Oslo tar ca 6,5 timer. Velger du buss, kan du bestille henting i Sogndal.

Vertskap, guide, yogainstruktører Vertskapet ved Nes Gard sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet. Lokal guide er med på alle dagsutflukter. Johanna og Sunniva er ansvarlige for yogaundervisningen.

Overnatting. Vi bor 4 netter på deilige Nes Gard, romkategori standard. Alle rommene er forskjellige. Ønsker du enkeltrom, kan du velge mellom enkeltrom med privat bad, eller enkeltrom i litt større leilighet, hvor bad og stue deles med ett annet rom.

Utstyr. Ta med egen yogamatte og et teppe til yogaøktene. Til vandreturene er det lurt med gode sko med god såle. Husk å ta med deg en termos, denne kan du fylle på morgenen slik at du får med deg varm drikke på dagens utflukt.

Lignende turer