Yogahelg i Jotunheimen

/ Yoga i vakre, vinterkledde Valdres

Vi inviterer til en herlig helg med yoga, snødekte landskap og kortreist gourmetmat. Det fins vel ikke noe bedre tidspunkt for ettertanke og nye muligheter enn i starten på et nytt år?

Du får:  

 • Yogaundervisning med to av Norges mest erfarne yogalærere, Johanna og Sunniva fra Yogaki i Oslo
 • 2 netter på en koselig fjellgard midt i hjertet av Valdres
 • Valdres’ kortreiste kjøkken og gourmetmat
 • Mulighet for flotte skiturer rett fra dørstokken
 • Kjør selv eller nyt turen og landskapet med Valdresekspressen

Turmulighetene er mange, her har du flotte preparerte skiløyper, og du er omringet av Jotunheimens ruvende fjell og endeløse vidder. Mer interessert i alpint? Shuttlebuss kjører tre ganger om dagen de 6 kilometrene til Raudalen alpinlegg. Helt gratis!

Grønolen Fjellgard drives av brødrene Grønolen. Tor Erik holder tak i selve driften. Hans lidenskap er, foruten fjellgarden,  fjellet, og han inviterer gjerne på trugetur med hodelykt når mørket faller på. Eplet faller ikke så langt fra stammen, så barna hans bidrar også som lokalkjente fjellguider for Grønolens gjester.

Bror Øyvinds lidenskap skal du få stifte nær bekjentskap med gjennom disse dagene til fjells, det er nemlig han som gir oss matopplevelser som er kreert med både hjerte og sjel. Det er ingen tilfeldighet at hans utsøkte matkunster er kjent langt utenfor Valdres’ grenser. Knapt noe skjerper appetitten mer enn fysiske utskeielser i frisk fjelluft – og slenger du på en dose panoramautsikt og gourmetmåltider, så er det ingen hemmelighet at gjestene ofte blir sittende lenge til bords. Gode opplevelser skal nytes – lenge. 

Ankom når du vil  i løpet av dagen med egen bil eller ta Valdresekspressen til Beitostølen. Med buss tar turen i underkant av 4 timer. Se rutetider her. Velger du buss, blir du hentet på Beitostølen. Dette må oppgis ved bestilling. 

 

Last ned reiseprogram
 • Pris fra 5 990,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 15.01.2021 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 3 dager
Yoga-instruktør
Johanna Fredriksson
Yoga-instruktør
Sunniva Egge Sipus

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 15.01.2021
 • Avreisested
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 3 dager
 • Priser fra 5 990,-
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1 Fredag 15. januar

Ankomst Grønolen fjellgard - velkomst, yoga og middag

Kanskje vil du ankomme Grønolen tidlig og ta deg en skitur før de øvrige deltakerne ankommer og programmet starter? Sjekk inn på ditt hyggelige rom på fjellgården. Resten av dagen og kvelden blir slik:

16:00: Johanna og Sunniva ønsker deg velkommen i den hyggelige salongen for informasjon om helgens yogaprogram. Klassene vil variere, og i løpet av dagene vil du, i tillegg til den fysiske yogapraksisen, få god innføring i avspenning, stillhet og pusteteknikker. Les mer om Johanna og Sunniva nederst i programmet.

17:00-18:30: Vi inntar matten for vår første yogapraksis denne helgen, med fokus på hvile, restitusjon og velvære. Denne kvelden gjør vi restorative yogaøvelser, yin yoga, yoga nidra meditasjon og massasje med eteriske oljer. Under denne praksisen vil du også få en invitasjon til å sette deg en intensjon for året som ligger foran deg – og gjøre 2020 til ditt år.

19:30: Gled deg til middag i samvær med de andre deltakerne, Grønolen er kjent for utsøkte matopplevelser, så du har noe godt i vente! (M)

Hver yogatime denne helgen er tilpasset programmet og deltakerne. Om du er helt ny til yoga vil det være trygge omgivelser å utforske denne fantastiske praksis som styrker både mentalt og fysisk. Dersom du har erfaring fra yoga, vil du ha en unik mulighet for å utdype og forbedre din egen praksis.

Myk yoga - balsam for kropp og sjel
Dag 2 Lørdag 16. januar

En dag fylt av yoga og mulighet til å nyte den vakre fjellheimen

Dagens velfylte program:

07:30-09:30: Rise & Shine! Du får anledning til å vekke kroppen og skape en god start på dagen. Alle kan delta på sitt nivå, enten du er ny til yoga eller erfaren, innholdet tilpasses ditt utgangspunkt.

09:30-11:00: Etter en slik god start på dagen, er det tid for en skikkelig «heimelaga» frokost, og vi smører oss lunsjpakke til senere.

11:oo-12:30: “Rest & Digest”. En mild yogatime med myke dynamiske øvelser i et rolig tempo der vi etter hvert lander i utvalgte hvilende stillinger og en lang avspenning.

12:30-17:00: Egentid. Nyt Grønolens velværeavdeling, nyt en god bok, eller spenn på deg skiene rett utenfor døren. Det er flere oppmerkede løyper å følge og Tor Erik informerer gjerne om både løyper og smøring. Eller ta shuttlebussen til Raudalen skisenter for alpint. Beitostølen er heller ikke langt unna, om du ønsker å gå deg en tur dit.

17:00-19:00: “Relax, Renew & Restore”. Velkommen til nok en praksis med fokus på hvile, restitusjon og velvære. Vi gjør restorative yogaøvelser, yin yoga, yoga nidra meditasjon og massasje med eteriske oljer.

19:30: Middag i hotellets hyggelige restaurant hvor en femretters meny venter. (F/Matpakke/M)

 

Dag 3 Søndag 17. januar

Yoga og hjemreise

Forhåpentligvis våkner du utsovet og uthvilt etter en god natts søvn her oppe i Jotunheimens rike. Vi benytter morgentimene til mer praksis:

07:30-09:30: “Rise & Shine” – morgenpraksis

0930: Frokost

11:00: Vi sjekker ut av rommene og om du ønsker å avslutte helgen med en skitur før du reiser hjem, er du velkommen til det!  (F)

Vidder så langt øyet kan se

Reisebetingelser

Ankomst med egen bil direkte på Grønolen Fjellgard eller med Valdresekspressen til Beitostølen. Velger du buss, blir du hentet på Beitostølen. Dette må oppgis ved bestilling. 

Alt dette er inkludert:

 • Profesjonelle yogaklasser hver dag ihht program med yogalærere fra Yogaki, Oslo
 • 2 netter i delt dobbeltrom Grønolen Fjellgard
 • Full pensjon fra middag dag 1 til frokost dag 3
 • 2 middager hvorav en tre-retters og en 5-retters middag, 1 lunsj (smurt nistepakke), 2 solide frokoster

Dette er ikke inkludert:

 • Transport til/fra Valdres
 • Enkeltromstillegg
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer

Inkluderte måltider er i dette dokumentet forkortet slik: F= frokost, L= Matpakke, M= middag

KRAV TIL DELTAKERNE Deltakelse foregår på eget ansvar. Dette elementet er mer fremtredende på en aktiv ferie enn på de fleste pakkereiser. Det er deltakers ansvar å sjekke med sin lege om man er i god nok form/har god nok helse til å delta på reisen. Det vises for øvrig til informasjon om vanskelighetsgrad for hver tur. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til dette.

FORBEHOLD Prisen er basert på minimum 10 deltakere. Skulle det bli færre deltakere, forbeholder vi oss retten til å annullere turen eller øke prisen noe. Beskjed om dette vil bli gitt innen 4 uker før avreise. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, endringer i program samt justering av pris som følge av økning i skatter og avgifter og uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. Dersom dette skulle bli nødvendig, vil faktura bli tilsendt senest 20 dager før avreise.

Når du melder deg på denne reisen, bekrefter du at du har lest og akseptert betingelsene som fremkommer over, i programmet samt våre generelle reisebetingelser.

Sunniva Egge Sipus

Yogainstruktør

Sunniva Egge Sipus har bakgrunn som danser og musikalartist og begynte å praktisere yoga allerede på 90-tallet. Hun har undervist yoga siden 2008 og er utdannet innen Ashtanga Yoga, ISHTA Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon, Gravid Yoga og Terapeutisk Yin Yoga massasje. Hun har sin utdannelse som danser/ballettpedagog fra Statens Balletthøgskole (KHiO) og var i nærmere 10 år tilknyttet Spinoff Dansestudio og Spinoff Forstudium i Dans som hovedfagslærer i klassisk ballett.

I dag jobber Sunniva heltid som yogalærer og underviser flere ulike former for yoga ved YogaKi på Nordstrand i Oslo. Sunniva er opptatt av at alle mennesker skal kunne praktisere yoga fra sitt utgangspunkt med vennlighet og respekt og med en lyttende tilnærming.

Johanna Fredriksson

Yogainstruktør

Johanna Fredriksson er medeier og yogainstruktør i YogaKi i Oslo. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del av hennes hverdag. Hun har utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til NLP Coach. Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet i over 25 år og har vært en stor bidragsyter innenfor trening og helse i hele Norden.

Med sin brennende interesse for å se hele mennesket og opptatt av hva yoga kan gjøre med den mentale helsen, gjenspeiles dette i hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse og positiv energi. Sentralt i yogapraksisen står flyt, pust og kroppslig og mental tilstedeværelse, og den er inspirert av Slow Flow Yoga, Myk Yoga og Yin Yoga.