Cruise

De største opplevelsene får du på cruise

Velkommen til vår cruiseside! Her vil du finne en oversikt over alle våre spennende cruisereiser med reiseleder.

Flere og flere har de senere årene fått opp øynene for cruise som en avslappende og opplevelsesrik ferieform. På et cruise kan du oppleve hele verden mens du pakker ut en gang og forflytter deg fra den ene destinasjonen til den andre. På turen får du utsøkte måltider av høy standard og fantastisk underholdning både på land og om bord. Det er også enkelt å legge reisebudsjettet for et cruise. Her er nemlig det meste inkludert.

Å reise på en gruppereise er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Det finnes et rederi som passer for alle, og våre reiser kan fint kombineres med et opphold på land, i forkant eller etterkant av reisen. Om man ønsker å delta med gruppen eller ønsker å være på egenhånd er helt opp til deg selv, vi er der for deg uansett.

Ivar Fernandez Jensen

Dersom du har spørsmål om noen av våre gruppereiser så ring gjerne vår cruiseekspert Ivar Fernandez Jensen på telefon 24 14 94 00. Han svarer på alle dine spørsmål.

Mai 2019
November 2019
Januar 2020
Februar 2020
April 2020
Mai 2020
Desember 2020