Cruise

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Ivar Fernandez Jensen

De største opplevelsene får du på cruise

Velkommen til vår cruiseside! Her vil du finne en oversikt over alle våre spennende cruisereiser med reiseleder.

CRUISEOPPLEVELSER FOR DE FLESTE
Flere og flere har de senere årene fått opp øynene for cruise som en avslappende og opplevelsesrik ferieform. På et cruise kan du oppleve hele verden mens du pakker ut en gang og forflytter deg fra den ene destinasjonen til den andre. På turen får du utsøkte måltider av høy standard og fantastisk underholdning både på land og om bord. Det er også enkelt å legge reisebudsjettet for et cruise. Her er nemlig det meste inkludert.

REISELEDER SERVICE
Å reise på en gruppereise er både forutsigbart og trygt. Våre meget erfarne reiseledere vil stå klare til å ta imot deg og guide deg trygt og stødig rundt på ditt drømmecruise. Vi skreddersyr våre gruppereiser slik at du skal slippe å tenke – og bare nyte.

Generasjonsreiser, runde dager eller familiecruise?
Det finnes et rederi som passer for alle, og våre reiser kan fint kombineres med et opphold på land, i forkant eller etterkant av reisen. Om man ønsker å delta med gruppen eller ønsker å være på egenhånd er helt opp til deg selv, vi er der for deg uansett.

Mange velger å feire store runde dager på cruise, nettopp fordi det meste er inkludert, man er sammen om opplevelsene og det finnes undeholdning for alle generasjoner i fammilien.

SKIPSBESØK
Bli med oss på skipsbesøk! Hver sesong når cruiseskipene seiler langs vår vakre kyst får vi muligheten til å invitere med gjester ombord. 2019 sesongen er nå over, og den beste muligheten for å vite når 2020 sesongen slippes forpåmelding, er ved å melde seg på vårt nyhetsbrev.

LURER DU PÅ NOE?
Ta en titt på videoen under – og ring gjerne vår cruiseekspert Ivar Fernandez Jensen på telefon 24 14 94 00. Han svarer med glede på alle dine spørsmål!

Februar 2020
Mars 2020
April 2020
Mai 2020
August 2020
September 2020
Oktober 2020
November 2020
Desember 2020
Januar 2021
Februar 2021
April 2021
Mai 2021
Juli 2021