Firmareiser

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Escape Firmareiser hjelper vi deg å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, årsmøter, studieturer og konferanser. Vi arrangerer firmatur for din bedrift, enten det er en langhelg i en europeisk storby, eller en eksotisk reise til et annet kontinent. 

Vi har hele verden som arbeidsarena, og tror på at reiser og opplevelser knytter arbeidskolleger og kunder tettere sammen. En firmatur gir boost både for produktivitet, trivsel og kreativitet i det profesjonelle rom.

Escape Firmareiser har «nese» for det lille ekstra, og stiller høye krav til kvalitet både i planlegging og gjennomføring. Kreativitet og rask respons er nøkkelord – basert på solid kunnskap og personlig service.

 Hvorfor oss?

  • Alltid personlig service
  • Høy kompetanse og lang erfaring
  • Fokus på detaljer og kvalitet
  • Gode løsninger og nytenkning
  • Vi ønsker å overgå dine forventninger
  • I tett samarbeid med deg finner vi den beste løsningen for nettopp ditt firma.

Kontakt oss
firmareiser@escape.no. Velkommen til oss!


Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør av gruppe- og spesialreiser. Vi selger i 2018 reiser for nærmere 700 millioner kroner i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor er i flotte, moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Escape ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G Braathens investeringsselskap Braganza.

Escape Travel er medlem av Reisegarantifondet, noe som gir sikkerhet for deg som kunde.