Skreddersydde tilbud tilpasset din bedrift

Vi tilbyr og legger vekt på:

 • Nettverk av lokale agenter og samarbeidspartnere over hele verden gir opplevelser utenom det vanlige
  Vi har gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Og det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.
  Reisene vi produserer og planlegger utvikles i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere med unik spesialistkompetanse og lang erfaring. Vi jobber etter Escapes motto «Mer av verden». Vi er opptatt av å finne de lokale stedene, noe annerledes og autentisk som ikke så mange andre tilbyr, ofte til steder utenfor masseturismens oppgåtte stier, enten det være seg en bortgjemt restaurant/ pub eller et konferansested.
 • Din trygghet er vårt ansvar!
  Hos oss får dere personlig god oppfølging hele veien fra oppstart til reisens gjennomføring. Våre prosjektledere har fokus på detaljer og kvalitet i alle ledd. Du forholder deg kun til Escape.
 • Kreative og nytenkende løsninger
  Vi brenner for å skape gode og minnerike opplevelser for våre reisende som gir samhold og er relasjonsbyggende. Hver reise er unik. Med stor entusiasme og tett samarbeid med kunde finner vi den beste løsningen for nettopp deres arrangement.
  Vi er opptatt av å være skikkelige og ha det morsomt på jobb, dette mener vi kommer kundene våre til gode. Vi skal hele tiden bli enda bedre, og målet vårt er å være den beste leverandøren for våre kunder, den beste kunden for våre leverandører og den beste arbeidsplassen for våre ansatte.
 • Gode betingelser og stor fleksibilitet
  Gode avtaler med flyselskap gir fleksibilitet til å endre antall og navn uten omkostninger inntil 3 måneder før avreise- Som Norges største ruteflybaserte turoperatør har vi svært gode og konkurransedyktige flypriser. Med vårt kontaktnett over hele verden gir oss fordeler på gunstige priser på hotell, aktiviteter og restauranter.
 • Påmeldingsløsning
  Vi kan være behjelpelig med å håndtere påmeldinger via vårt elektroniske påmeldingssystem. Tids- og ressursbesparende.