Alley in old town San Gimignano Tuscany Italy
Alley in old town San Gimignano Tuscany Italy

Referanser

«Det ble en fin tur og jeg opplever at alle var fornøyd med turen, både bo, mat og innhold! Vi ble godt ivaretatt av Escape og guider gjennom hele vårt opphold. Hotellet var fint, sentralt plassert i byen og med god frokost. Det var en svært kunnskapsrik og engasjert guide som loset oss i buss gjennom Rotterdam fredag med stopper på interessante steder. Den guidede sykkelturen « Bike & Bite» lørdag var både gøy, interessant og ikke minst en svært behagelig måte å komme seg rundt i byen, hvor vi fikk oppleve kjente og mindre kjente, men interessante steder, ispedd litt mat og drikke»
Destinasjon: Rotterdam
Firma: Backe Stor-Oslo v/ Kari-Anne Grov Heggem

Maten var topp. Hotellet var topp. Utrolig bra med norsktalende guide, Helena var morsom og veldig hyggelig. Hele gruppen er meget fornøyd, takk for bra oppfølging.
Destinasjon: Gdansk
Firma: Pec Elektriker’n v/ Morten Nordby

Dette var meget bra, alt gikk helt på skinner. Fint sted, mye og god mat, trivelige og flinke guider. Har kun fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne!
Destinasjon: Barcelona og Sitges
Firma: Volvo Car Norway v/ Morten Ullbraathen

Tusen takk for et aldeles strålende opplegg (som alltid) og en utrolig hyggelig tur til Den Haag (byen overrasket på en meget positiv måte!!). Vi storkoste oss. Igjen takk for et flott opplegg.
Destinasjon: Den Haag
Firma: Oras en del av Bravida v/ Randi Smelhus

Tusen takk for ett fantastisk opplegg! Vi har kost oss glugg og er veldig fornøyd med alt av restauranter og aktiviteter. Vi takker så masse for et strålende program og vil både anbefale dere og benytte dere ved en senere anledning ☺
Destinasjon: Marrakech
Firma: Cantor v/ Therese Bøe Dyrø