Referanser

Her er noen tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder.

«En fantastisk tur, takk for god oppfølging denne gang også! Det var en ivrig gjeng som ankom Edinburgh.
Alle var mektig imponert over byen, historien, atmosfæren.. og det var stor enighet om at to dager var litt lite! Vi er veldig glad for at dere kunne hjelpe oss med nok en fin tur»!

Jannicke SolheimMartin Rønning AS -Destinasjon: Edinburgh – august 2019

 

«Det ble en fin tur og jeg opplever at alle var fornøyd med turen, både bo, mat og innhold! Vi ble godt ivaretatt av Escape og guider gjennom hele vårt opphold. Hotellet var fint, sentralt plassert i byen og med god frokost. Det var en svært kunnskapsrik og engasjert guide som loset oss i buss gjennom Rotterdam fredag med stopper på interessante steder. Den guidede sykkelturen « Bike & Bite» lørdag var både gøy, interessant og ikke minst en svært behagelig måte å komme seg rundt i byen, hvor vi fikk oppleve kjente og mindre kjente, men interessante steder, ispedd litt mat og drikke».

Kari-Anne Grov Heggem Stor Backe Oslo AS -Destinasjon: Rotterdam – juni 2018

 

«Maten var topp. Hotellet var topp. Utrolig bra med norsktalende guide, Helena var morsom og veldig hyggelig. Hele gruppen er meget fornøyd, takk for bra oppfølging».

Morten NordbyPEC Elektriker`n – Destinasjon: Gdansk – august 2018

 

«Tusen takk for ett fantastisk opplegg! Vi har kost oss glugg og er veldig fornøyd med alt av restauranter og aktiviteter. Vi takker så masse for et strålende program og vil både anbefale dere og benytte dere ved en senere anledning»☺

Therese Bøe DyrøCantor -Destinasjon: Marroko – september 2018