Kichwa Tembo, Masai Mara
Kichwa Tembo, Masai Mara

Skreddersydde reiser

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

Skreddersøm
I begrepet skreddersøm legger vi at det er du og ditt reisefølge som bestemmer avreisetidspunkt, lengde og innhold. Kort sagt: Du reiser hvor du vil, når du vil og hvor lenge du vil.

Vi kan skreddersy din drømmereise til alle verdenshjørner: det sanserike Østen, til store natur- og kulturopplevelser i Sør-Amerika, safari i Afrika, eksotiske Midtøsten, paradisøyer i Det indiske hav og Karibia, på elvecruise, aktive turer, samt mat- og vinreiser i Europa.

Vår jobb er å sørge for at du og ditt reisefølge får en ferie tilpasset deres ønsker og behov. En ferie som gir dere både avkobling – og tilkobling til nye inntrykk og opplevelser.
Fortell oss om dine reisedrømmer, så lover vi å gi deg valuta for pengene– og mer av verden.

Kombinasjoner
Som ferierende med Escape Travel har du privilegiet av å kunne kombinere flere former for ferie på samme reise. For eksempel et elvecruise kombinert med sol og bad. En storbyferie i kombinasjon med en eksklusiv togreise. Det er i grunnen bare fantasien som setter grenser.

Reiseforslag
Under vil du finne et utvalg turforslag. Dette er inspirasjon og tilbud – men verden er betydelig større enn reiseforslagene under. Ta kontakt med oss på skreddersom@escape.no for et uforpliktende tilbud, så hjelper vi deg med din reise!