• Hege Grue

  Hege har skreddersydd turer for den kresne reisende i over 20 år. Hun vet om de beste stedene å bo og er en sporfinner etter gode avtaler, både på hoteller og fly. Hun er rå på safaristeder og legger stort sett ferien sin til enten Afrika og/eller det Indiske Hav. Personlige favoritter er Sør-Afrika, Zimbabwe, Maldivene og Mauritius. Hun kjenner også Asia og det Sør-Amerikanske kontinentet godt. I tillegg har hun Midtøsten som spesialfelt.

  «Det beste med skreddersøm er gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Å ha god kunnskap om stedene vi tilbyr er viktig for meg.»

  hege@escape.no

 • Eli-Ann Nerhagen

  Eli-Ann har jobbet 21 år i reiselivsbransjen. Hun er meget bereist og en av våre fremste Sør-Amerika kjennere etter et stort antall turer til «eventyrkontinentet», fra Mexico i nord til Chile i Sør. Peru, Colombia, Mexico og Guatemala er blant hennes favorittland. Hun har også reist mye i Afrika  (15 land), Asia (11 land) og også Iran og Jordan. Spør gjerne Eli-Ann om rundreiser, litt annerledes type reiser eller kombinasjonsturer til Galapagos og Antarktis.

  «Hva med å kombinere noe litt utenom det vanlige? Historie i Iran – sol og bad på Maldivene, stillhet i Bhutan med hektisk storbyliv i Bangkok, gorillaer i Rwanda – stranddager på Zanzibar, snorkle med sjøløver på Galapagos – danse tango i  Buenos Aires.»

  eli-ann@escape.no

 • Marit Vike

  Hos oss i Escape Travel har vi ei dame som kan alt om å lage fantastiske, individuelle turer for mat- og vinelskere. Marit Vike startet sin reisekarriere som interrailer på 70-tallet, og hun har jobbet profesjonelt som turskredder i over 30 år. Marit har reist mye over hele verden, og hun er spesielt godt kjent i Frankrike, Sveits, Italia og Spania. Ønsker du pilegrimstur eller å sykle på egenhånd i Europa er hun også personen å kontakte, hun kan MYE om dette.

  Kanskje har du lyst å dra på en nytelsesferie med venninnegjengen, familien, kolleger eller vinklubben? Ta kontakt med Marit, hun vet hvor de beste vingårdene, de koseligste hotellene og beste restaurantene er.

  marit@escape.no

 • Helga Stumo Sande

  Helga har jobbet i reiselivsbransjen i 17 år, både med skreddersydde reiser og gruppeturer. I åtte år jobbet hun hos en Afrika-spesialist hvor de fleste turene gikk til Afrika og det Indiske Hav. Hun har jobbet med jobb-og reisemuligheter for ungdom i seks år til Australia og New Zealand, og også frivillig arbeid til flere afrikanske og sør-amerikanske land. Det siste halvannet året har hun laget gruppeturer til hele verden i Carpe Diem. Helga har en bachelor i Business Markering fra University of Sydney og en Master i ledelse fra BI. Hun har bodd tre år i Sydney og et år i Texas.

  «Det å lage en optimal reise for noen som de ikke hadde klart det uten min hjelp og kunnskap er en sann glede og gir meg et skikkelig kick. Jeg er det nyeste medlemmet av dette teamet og når jeg ser hvor mange faste kunder vi har så sier det mye om hvor fornøyde de er. Det er skikkelig motiverende. Det er også gøy å jobbe sammen med tre personer som har så mye reisekunnskap, vi lærer noe nytt av hverandre hver dag.»

  helga@escape.no