• Hege Grue

  Hege har skreddersydd turer for den kresne reisende i over 20 år. Hun vet om de beste stedene å bo og er en sporfinner etter gode avtaler, både på hoteller og fly. Hun er rå på safaristeder og legger stort sett ferien sin til enten Afrika og/eller det Indiske Hav. Personlige favoritter er Sør-Afrika, Zimbabwe, Maldivene og Mauritius. Hun kjenner også Asia og det Sør-Amerikanske kontinentet godt. I tillegg har hun Midtøsten som spesialfelt.

  «Det beste med skreddersøm er gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Å ha god kunnskap om stedene vi tilbyr er viktig for meg.»

  hege@escape.no

 • Eli-Ann Nerhagen

  Eli-Ann har jobbet 21 år i reiselivsbransjen. Hun er meget bereist og en av våre fremste Sør-Amerika kjennere etter et stort antall turer til «eventyrkontinentet», fra Mexico i nord til Chile i Sør. Peru, Colombia, Mexico og Guatemala er blant hennes favorittland. Hun har også reist mye i Afrika  (15 land), Asia (11 land) og også Iran og Jordan. Spør gjerne Eli-Ann om rundreiser, litt annerledes type reiser eller kombinasjonsturer til Galapagos og Antarktis.

  «Hva med å kombinere noe litt utenom det vanlige? Historie i Iran – sol og bad på Maldivene, stillhet i Bhutan med hektisk storbyliv i Bangkok, gorillaer i Rwanda – stranddager på Zanzibar, snorkle med sjøløver på Galapagos – danse tango i  Buenos Aires.»

  eli-ann@escape.no

 • Marit Vike

  Hos oss i Escape Travel har vi ei dame som kan alt om å lage fantastiske, individuelle turer for mat- og vinelskere. Marit Vike startet sin reisekarriere som interrailer på 70-tallet, og hun har jobbet profesjonelt som turskredder i over 30 år. Marit har reist mye over hele verden, og hun er spesielt godt kjent i Frankrike, Sveits, Italia og Spania. Ønsker du pilegrimstur eller å sykle på egenhånd i Europa er hun også personen å kontakte, hun kan MYE om dette.

  Kanskje har du lyst å dra på en nytelsesferie med venninnegjengen, familien, kolleger eller vinklubben? Ta kontakt med Marit, hun vet hvor de beste vingårdene, de koseligste hotellene og beste restaurantene er.

  marit@escape.no