Temareiser Verden

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

DU STORE VERDEN!

Våre reiser er for deg som ønsker «den gode reisen» – en innholdsrik ferie du husker lenge etter at du kommer hjem – hvor vi mikser «må se» severdigheter og mer spesielle godbiter du kanskje ikke visste om! Det blir litt kultur, nye opplevelser og hyggelig sosialt samvær – så reis gjerne alene! 

Små grupper – store opplevelser Våre temareiser har vanligvis 15-25 deltakere. Dette åpner dører hva gjelder valg av program, sjarmerende bosteder og små, lokale spisesteder som setter prikken over i’en på reisen.

Vi har valgt å konkurrere på innhold og kvalitet i stedet for pris Det betyr at vi inkluderer gode utflukter og måltider i vår pris – samtidig som vi søker en god balanse mellom det å være på farten og ha tid på egenhånd.

De beste reiselederne Vi er så heldige å ha noen av landets beste og mest erfarne reiseledere med på laget. Med sin ekspertise og trygge væremåte gjør våre reiseledere sitt ytterste for at din reise skal bli mer enn du forventer og vare lenge etter at du er kommet hjem.

Håndplukkede bosteder Antall stjerner er ikke alltid det viktigste. Vi vektlegger også sjarm, beliggenhet, en varm velkomst og et godt kjøkken.

Januar 2019
Februar 2019
Mars 2019
April 2019
Juni 2019
Oktober 2019