Smitteverntiltak på tur med Escape

Fargerike parasoller i Vernazza, Cinque Terre, Liguria, Italia

Smitteverntiltak på tur med Escape Travel

Vi og våre samarbeidspartnere gjør det vi kan for å kunne sende våre gjester på spennende turer og samtidig begrense risikoen for spredning av korona. Vi henviser til myndighetenes tre grunnpilarer for å bremse smittespredning:

  • Syke personer skal ikke legge ut på tur, men holde seg hjemme
  • God hånd- og hostehygiene
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer

Smittevern hos våre leverandører
Escape er i tett dialog med våre leverandører for å forsikre oss om at de kan ta imot våre grupper på en trygg og god måte, og samtidig begrense smittespredning. Flyselskaper, skip, overnattingssteder, spisesteder og attraksjoner må følge myndighetenes retningslinjer for hygiene, avstand og sikker drift.

Ved sykdom eller symptomer
Du kan dessverre ikke bli med på tur dersom du har symptomer på korona. Vi ber deg varsle oss dersom du ikke kan bli med på tur. Har du reiseforsikring, kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å søke om å få dekket kostnadene for turen.

Dersom du får symptomer på korona i løpet av turen, kan vi måtte isolere deg fra gruppen. Du vil muligens heller ikke kunne reise videre før en negativ koronatest er bekreftet. Eventuelle kostnader knyttet til testing/hjemreise/karantene ved symptomer dekkes av den enkelte reisende.

Deltakelse på eget ansvar
Escape Travel og våre leverandører vil ta vare på våre gjester under reisen, men deltakelse skjer på eget ansvar. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medreisende og følge FHI sine smittevernregler og lokale regler som vil bli belyst under reisen. Det er hver deltakers ansvar å si ifra til reiseleder, dersom man opplever symptomer på korona. Sett deg inn i FHIs seneste oppdateringer før reisen. https://www.fhi.no/

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuell oppblussing av smitte, kansellering av fly, seilingsforhold eller andre forhold utenfor vår kontroll som kan føre til programendringer. Escape Travel forbeholder seg i slike tilfeller retten til å foreta endringer som f.eks. omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel og overnattingssted i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere uten at erstatning eller prisavslag kan kreves. Dersom turen i sin helhet ikke vil kunne gjennomføres og må kanselleres før avreise, vil alle gjester få tilbake sitt tilgodebeløp.

Om du skal på reise utenfor Norge ber vi deg lese gjennom denne sjekklisten i god tid før avreise: Sjekkliste før reisen

Med en felles innsats vil vi få en hyggelig opplevelse og ønsker deg velkommen med på tur med Escape Travel!

Siden er oppdatert 13. september 2022.