Solbjørg Brandsgård

Solbjorg brandsgard 1
Decebal Head skulpturert i stein, Donau Gorges (Donau Boilers), Romania. Luftfoto

Solbjørg har jobbet i reiselivet siden 1986, innenfor reisebyrå, kurs- og konferansemarkedet, gruppereiser og turproduksjon.

I Escape Travel har hun hatt gleden av å være med på den utrolige utviklingen fra starten av.

Favorittreisemål er nok Frankrike og Italia, men flotte reiseopplevelser til Cuba, Sør-Amerika og Asia har blitt minner for livet for Solbjørg. Cruise og elvecruise er store favoritter. Mer komfortabel og avslappende måte å reise på finnes ikke. Mens skipet tar oss med til nye steder hver dag har vi «hotellrommet» med oss og får servert god mat og drikke om bord.

Temacruisene er spesielt hyggelige å reise på, og veldig morsomt å planlegge og arrangere. Her er det gjerne fokus på lokale mattradisjoner, vin, historie, musikk eller andre ting, og dedikerte reiseledere/foredragsholdere velges ut til hver tur. Med cruise og elvecruise har man hele verden som «lekegrind». Det er mange skip og reiseruter å velge mellom, så det er bare å finne ut hva man liker best.

«Det har vært en morsom reise å få være med på firmaets vekst - fra den spede begynnelse til den solide reisearrangøren vi er i dag. Det er også et stort privilegium på få lov til å jobbe sammen med så mange kunnskapsrike og dyktige kollegaer, og jeg kan ikke tenke meg en bedre arbeidsplass"»