Treningsleir for håndball, fotball og svømming

Sportsreiser

føtter av fotballspiller tråkker på fotball for avspark på stadion

Vi elsker sport like mye som du gjør

Escape er spesialister på fotballturer, håndballturer, fotballtreningsleir, svømmetreningsleir, ishockeyturer og mye mer! Vi gir deg ikke bare billettene, vi gir deg gåsehud. Målene, stjernene, duellene.

Alle i Escape Sport er dedikerte på sine fagfelt. Hos oss finner du medarbeidere med lang kompetanse og stor entusiasme for produktet vi jobber med.

Treningsleir

Gjennom mange år har Escape Travel bygget opp samarbeid med gode treningsarenaer for klubber innen de fleste sporter på alle nivåer. Vi skaper turer for lag som vil på tur og få inspirasjon til videre satsning. Samarbeidspartnerne våre har flotte fasiliteter og vi legger mye jobb i å finne et opplegg som passe både sportslig og som ligger innenfor avtalt budsjett.

Landslagsfotball

Escape Travel er offisiell leverandør av turer til Norges Fotballforbund. På bortekampene tar vi vare på spillerne, støtteapparatet, samarbeidspartnerne, pressen og supporterne.Vi lager til hver bortekamp en supportertur hvor fly, hotell, transport, pre-match party og billetter er inkludert. Vi tilbyr også turer på forespørsel til andre lands kamper og til de store mesterskapene, EM og VM.

Escape Travel kjenner byene, lagene og arenaene, og sørger for at du kommer tett på de heftigste sportsopplevelsene i verden.Vi har avtaler med Fotballforbundet og Norsk Toppfotball. I tillegg har vi tett samarbeid med mange klubber, foreninger, skoler og interesseorganisasjoner.