Escape Travel har gleden av å samarbeide med Bridgeturer.no som drives av Trygve Sætereng.
Trygve har drevet med bridge i 40 år og er en habil spiller og en av Norges mest erfarne turneringsledere.
Ved siden av å arrangere turer i inn- og utland holder Trygve kurs og seminarer innen bridge.

Escape Travel er Norges største leverandør av reiser med rutefly ut av Norge, og desidert landets største på elvecruise.
Ved å slå våre ulike kompetanser sammen, ser vi for oss å kunne tilby nybegynner, entusiaster, og deg som kanskje ennå ikke helt har vurdert bridge, gode opplevelser i hyggelig samvær!
På alle nevnte turer du finner under, er Trygve med som kurs- og turneringsleder.

Vi vil i løpet av 2019 invitere til følgende:

  • Nybegynnerkurs i bridge

For 2019 har vi følgende reisetilbud: 

  • Bridgeturnering på Donau 09.10.2019, 11 dager fra Bucuresti til Wien. Dette er en tur i samarbeid med bridge venner i Sverige.
  • Kypros 16.- 30. november 2019. Vi bor på et førsteklasses strandhotell og hygger oss med bridge hver ettermiddag. Lær mer! Hver tirsdag og torsdag formiddag snakker vi bridge med Trygve.

Klikk deg inn på turene under for mer informasjon, eller ta kontakt med Escape Travel på 24 14 94 00

HVORFOR BRIDGE?
Bridge er et fantastisk spennende kortspill, som er svært utbredt verden over. Bridge er en fin hobby for deg som liker sosiale lag hvor man sammen med likesinnede spiller i makker-par. Det kan minne litt om «amerikaner», som de fleste kjenner til fra tidligere.

Bridge er litt vanskelig å lære, men etter et spennende kurs kan du faktisk begynne å spille turneringsbridge i din lokale Bridgeklubb rett etter kurset. Gjennom kurs og turneringer vil du også møte mange hyggelige bridgespillere og få deg en hobby som du garantert vil ha stor glede av resten av livet. Bridge er for alle – uansett om målsetningen er å spille på et landslag eller du heller ønsker å nyte en paraplydrink ved bridgebordet sammen med venner eller familie.

Trygve Sætereng

Kursholder og reiseleder

Kursholder: Trygve Sætereng
Trygve begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han er autorisert kursholder og turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF), og har blant annet vært turneringsleder under «NM-uka» og i store turneringer.

Trygve har også reist på turnerings-turer med reiseglade nordmenn i snart 20 år, i egen regi under merkevaren bridgeturer.no, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere. Trygve er ukentlig innleid turneringsleder og kursholder i noen av landets største bridgeklubber, og er en av landets mest erfarne turneringsledere. Fra 2018 vil Trygve sammen med Escape Travel arrangere turer til ulike reisemål hvor både kurs og turneringer står på reiseprogrammet.