Anne Lise Barka

Img 9391 kopi
Moselle-elven i Frankrike

Jeg kommer fra Rogaland og har vært så heldig å ha mitt daglige virke innenfor reiselivet i mer enn førti år. Mitt første møte med bransjen var som salgskonsulent for Ving i Stavanger der jeg også fikk gleden av å være reiseleder for påmeldingsgrupper. Siden ble det Salgssjef for Scandic, og Travel Manager i et større oljeselskap. De siste 23 år, frem til koronaepidemien, var jeg hos Berg-Hansen med ansvar for kjedens leverandører. Pauseåret da Norge stengte ned ble brukt til årskurs hos Forfatterskole.no.

Jeg har også bodd ute, tre år i sydvest Frankrike, nær Baskerland, har gjort meg evig frankofil. Skal jeg nevne steder utenfor Europa må det bli Singapore.

Jeg er en positiv person som er glad i mennesker og trives ekstra godt om det kan være på en felles reise. Å oppleve ting sammen, skape minner, og ikke minst lære om andre kulturer og tenkemåter er å utvikle seg, uansett alder.

Bli med Anne Lise på tur

August 2024

Oktober 2024