Som Norges største ruteflybaserte turoperatør skreddersyr Escape Travel spesialreiser innenfor elvecruise, rundreiser, sportsreiser, kor- og korpsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser og drømmeferien for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Her på Escape Travel jobber mange av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Vi har dessuten gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo og består av reisearrangørene Escape Travel, der også Carpe Diem inngår, og Cruise.no i Norge, Escape Travel samt Escape Sport i Sverige og In-Italia og Hideaways som begge er danske virksomheter med salg i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Sist men ikke minst inngår tyske Siglinde Fischer i gruppen. Innkjøpet og produksjonen av reisene i gruppen foregår fra hovedkontoret i Norge.

I Norge er vi landets fjerde største reisearrangør etter Ving, Apollo og TUI. Vi driver både med gruppereiser og individuelle reiser i form av fly+hotell.

Escape Travel omsetter for om lag 720 millioner årlig og holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Escape ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.