Norges største ruteflybaserte turoperatør

Om Escape Travel

Kvinne som ser på fargerike luftballonger som flyr over dalen ved Cappadocia, Tyrkia. Vulkanske fjell i Goreme nasjonalpark.

Som Norges største ruteflybaserte turoperatør skreddersyr Escape Travel spesialreiser innenfor elvecruise, cruise, rundreiser, sportsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser og drømmeferien for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Her på Escape Travel jobber mange av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Vi har dessuten gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo. Her holder reisearrangøren Escape Travel hus, der også Carpe Diem, Cruise.no, Solfaktor, Escapeaway og Indre Østfold Reisebyrå inngår.

Escapeaway
er vår reisearrangør for deg som ønsker å bestille fly og hotell direkte selv via nettet. Vi har samlet hoteller vi kjenner og som vi opplever er populære blant skandinaviske gjester. Svært mange av hotellene har vi besøkt selv - og reiser gjerne tilbake! Escapeaway selger reiser i Norge, Sverige og Danmark, og tilbyr alle flyløsninger som finnes på markedet.

Escape Travel i Sverige er også sterke innen elvecruise, sportsreier, firmareiser og skreddersydde reiser. Vandringsarrangøren Prima Travel inngår også i Escape i Sverige.

I Norge er vi landets fjerde største reisearrangør etter Ving, Apollo og TUI. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Selskapet ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Vi som jobber her

Temareiser og Aktiv Ferie

Elvecruise og Cruise

Firmareiser

Musikkreiser

Sportsreiser

Skreddersydde reiser

Administrasjon og økonomi

Markedsavdelingen