Norges største ruteflybaserte turoperatør

Om Escape Travel

Om Escape Travel: Escape er Norges fjerde største reisearrangør. Vi skreddersyr spesialreiser som elvecruise, cruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser - og drømmeferier til fjerne strøk for deg som vil ha en skreddersydd reise.  Her på Escape Travel jobber mange av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Vi har dessuten gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.

Escape er Norges fjerde største reisearrangør. Vi skreddersyr spesialreiser som elvecruise, cruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser - og drømmeferier til fjerne strøk for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Her på Escape Travel jobber mange av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. Vi har dessuten gjennom en årrekke bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo. Her holder reisearrangøren Escape Travel hus, der også Carpe Diem, Cruise.no, Solfaktor og Escapeaway inngår.

Escapeaway
er vår reisearrangør for deg som ønsker å bestille fly og hotell direkte selv via nettet. Vi har samlet hoteller vi kjenner og som vi opplever er populære blant skandinaviske gjester. Svært mange av hotellene har vi besøkt selv - og reiser gjerne tilbake! Escapeaway selger reiser i Norge, Sverige og Danmark, og tilbyr alle flyløsninger som finnes på markedet.

Escape Travel i Sverige er også sterke innen elvecruise, sportsreier, firmareiser og skreddersydde reiser. Vandringsarrangøren Prima Travel inngår også i Escape i Sverige.

I Norge er vi landets fjerde største reisearrangør etter Ving, Apollo og TUI. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Selskapet ledes av Tor Johan Pedersen og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

🙋🏻‍♂️ Interessert i å jobbe i Escape Travel? Se ledige stillinger eller ta kontakt her.

Vi som jobber her

Elvecruise og Cruise

Temareiser og Aktiv Ferie

Firmareiser

Sportsreiser

Skreddersydde reiser

Administrasjon og økonomi

Flyavdelingen

Markedsavdelingen