Irene Rygh Pedersen

Irene farger
Nice havn på en solrik sommerdag

Irene har allsidig erfaring fra flere områder innenfor reiselivsfaget, både i inn- og utland. Hun har blant annet mange år i lufta som flyvertinne, reiseleder, turistguide og reisekonsulent. Irene har også tidligere drevet egen virksomhet i reiselivsbransjen. Hun er opptatt av å skreddersy gode reiseopplevelser med utgangspunkt i hver enkelt gruppes behov og ønsker.

Etter ett år som au-pair på åtti-tallet har Sør-Frankrike lenge ligget hennes frankofile hjerte nært. Der det azurblå havet møter majestetiske fjellkjeder, kan du stå på ski om formiddagen og nyte stranden på ettermiddagen. Små pittoreske middelalderbyer klamrer seg fast i bergveggene. På rivieraen kan du dyrke slaraffenlivet men også ha en aktiv og kulturell ferie med bugnende matmarked, festivaler, fotturer og sykkelturer.

På Irenes lange merittliste finner du bl.a. Trondheimsguide, reiseleder i Star Tour, hotellresepsjonist, flyvertinne i Braathens og SAS, mote- og reiseentreprenør. I tillegg til engelsk snakker hun fransk.