Perlen ved Donau

Firmatur til Budapest

Budapest, Ungarn

Budapest omtales ofte som gledens by og Øst-Europas Paris

Denne vakre byen langs bredden av Donau-elven er en fantastisk destinasjon for en tur med kollegaer. Budapest har alt - en rik historie og kultur, vakker arkitektur, fantastisk mat og drikke, og en livlig atmosfære som gjør den til en populær by å besøke.

Ungarerne er stolte av Budapest, og den omtales ofte som gledens by og Øst-Europas Paris. Med tiden er det mange som har oppdaget denne hovedstadens fortreffelighet. Byens fantastiske musikktradisjoner lever i beste velgående. Den improviserte gate- og restaurantmusikken og ypperlige operaoppsetninger supplerer hverandre.

Her står de flotte, historiske bygningene i kontrast til det moderne bylivet, og spektakulære monumenter som Parlamentet, Fiskerbastionen og Mattiaskirken er en fryd for øynene og en fin oppvarming til man stifter bekjentskap til er byens yrende restaurant- og uteliv.

Destinasjonen passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 pers som for eksempel ønsker sosiale og kulinariske opplevelser

Passer for store grupper fra 50 til over 100 personer

Sosiale og kulinariske opplevelser

Høydepunkter

  • Vakker arkitektur, spennende historie og kultur
  • Smak på noen av Budapests beste øl på et lokalt ølbryggeri
  • Spennende og morsomme teambuildingsaktiviteter
  • Flotte restauranter med god mat & drikke
  • Bo på et av Budapests nye hoteller!
Budapest collage

Overnatting og konferanse

Du skal lete veldig lenge etter byer i Europa med flere muligheter for møter, kurs og konferanser enn Budapest.

Enten det er et lite seminar eller en stor internasjonal konferanse, vil Budapest imøtekomme alle behov.

Byen har moderne konferansesentre med state-of-the-art teknologi og fasiliteter som passer for alle typer arrangementer. I tillegg er det et stort utvalg av hoteller som tilbyr konferanseområder og møterom av forskjellig størrelse.

Det er ikke bare de praktiske fasilitetene som gjør Budapest tiltrekkende, men også dens unike atmosfære og kulturelle rikdom. Etter en dag med møter, kan deltakerne utforske byens historiske steder, spasere langs elvebredden, eller slappe av i de berømte termiske badene.

Budapests gastronomiske scene tilbyr også deilige opplevelser, med tradisjonelle ungarske retter og internasjonale kulinariske delikatesser.

Budapest hotel President konferanse

Å finne det perfekte hotellet i Budapest kan virke som en utfordring da byen har et enormt utvalg.

Enten dere ønsker luksus og eleganse, en sjarmerende boutiqueopplevelse, eller et rimelig og komfortabelt sted å hvile etter en lang dag med opplevelser. Finner vi et passende hotell for deres firma.

Her er noen av våre forslag

Rangert 4 stjerner

Mercure Budapest City Center Hotel

Nyoppusset i 2019. Grunnbygd som hotell med den nødvendige infrastruktur som påkrevet og ingen snarveier er tatt. Egen restaurant og bar i lobby, stort dedikert frokostrom på første etasje og eget moderne møterom med kapasitet til 90 personer. Utsikt mot gågaten eller enveis kjørt, stille bakgate. Her bor man supersentralt, men stille.

Beliggenheten er optimal: I gågata, omringet av bare og puber, galleri, interiørbutikker, internasjonale merkevarebutikker og restauranter på alle kanter.

Donau ligger ca 100 meter i luftlinje foran hotellet - og innen 5 min gange er man ved St Stephens basilika, Kjedebroen og Elisabeth parken hvor Budapest Eye er plassert.

Rangert 4 stjerner

Barcélo Budapest

Flott 4-stjerners hotell i hjerte av Budapest!

Barceló Budapest ligger sentralt i Budapest og har en restaurant, bar, hage og et treningssenter.

I nærheten av Barceló Budapest finner du synagogen i Dohany-gaten, Den ungarske statsoperaen, Stefanskirken og flere populære steder. Nærmeste flyplass er Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn, som ligger 17 km fra hotellet.

Rangert 4 stjerner

Hotel President

Hotellet ligger midt i sentrum av Budapest, på Pest siden. Rommene her har flatskjerm-tv, klimaanlegg og minibar, og Hotel President Budapest gjør det å komme seg på nett lett med gratis wi-fi!
Du kan også benytte deg av noen av fasilitetene som tilbys, inkludert døgnåpen resepsjon, romservice og takterrasse. Utover det kan gjester få tilgang til svømmebasseng og frokost i løpet av oppholdet. Som et ekstra pluss i boka, er betalt offentlig parkering i nærheten tilgjengelig for gjester.

Forslag til aktiviteter

I Budapest finnes flere kulturelle opplevelser som omvisning i verdens største parlament, dampende spabad, koselige gater og smug.

Det finnes flere alternativer for en båttur på Donau, Europas nest største elv, og en vandring i både Buda og Pest. Det nyrestaurerte slottet på borghøyden, som huser det ungarske nasjonalgalleriet, er også vel verdt et besøk!

Budapest syder av liv med sine to bydeler på hver sin side av Donau, og her er det også mye spennende historie å dykke ned i.

Utfukt til kunstnerbyen Szentendre
Når en først er i Budapest, kan man også avlegge den lille kunstnerbyen Szentendre et besøk.
En idyllisk middelalderby med artige interiører og et stort utvalg antikviteter. Denne landsbyen kan nås både på sykkel langs Donau eller med båttur på Donau.

Velvære
De forskjellige termalbadene og spa-mulighetene i Budapest har alle sine fordeler. Enkelte har en historisk side ved seg som gir deg en spesiell opplevelse, mens andre yter deg den beste behandlingen. Det er ingen grunn til at du ikke skal finne det du trenger i Budapest av helse og velvære.

Budapest collage 2

Matopplevelser

Kafé og restaurantlivet er rikt sammensatt

Med over 1000 barer og utesteder, 800 ulike restauranter og en mengde av skakke bakgårder som er omgjort til "ruinpuber", er Budapest en fest for gastronerder, enten man vil smake artisanøl fra en lokal brygger eller spise på Michelin-restauranter.

Middagscruise på Donau-elven med levende lys og musikk

Cruise forbi byens mange vakre opplyste steder mens du spiser på en 4-retters middag, forbi Kjedebroen, Elisabethbroen og det ungarske parlamentet underv

Cruiset tar deg med forbi berømte landemerker som den majestetiske hengebroen som forbinder den østlige og vestlige delen av byen, samt det imponerende slottet i Buda.

Ombord venter en herlig opplevelse for alle sanser. Smak på de delikate tonene av ungarsk musserende vin og nyt et utvalg av de beste viner landet har å tilby.

Mens du lar deg fascinere av byens skjønnhet, vil den levende musikken om bord føre deg inn i den perfekte stemningen. Slapp av og nyt turen mens du glir gjennom byens vakre omgivelser, og ta inn den blendende arkitekturen og atmosfæren som bare Budapest kan tilby.

Vingårdsbesøk

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest!
Bli kjent med Ungarns kulinariske kultur og historie på et vingårdsbesøk med lunsj og vinsmaking.
Prisbelønte viner servert av verdens hyggeligste vinbønder.

Byvandring med gode smaksopplevelser

Byvandring med flere stopp underveis som gir fyll både for hodet og magen. Besøk på markedshaller med lokal spekemat og oster. Stopp på anerkjente konditori for kaffe og søtt med innlagt besøk på stedets sjokoladefabrikk. Alt dette skjer til fots ispedd sjarmerende trikketurer så det er flyt og selvsagt godt med naturlige stopper underveis.

Lunsj og ølsmaking på lokalt bryggeri

Budapest har flere lokale bryggerier.
Få vite alle hemmelighetene og historien bak de ulike øltypene i Budapest samtidig som dere får servert ulike sorter øl under en deilig lunsj.

FELIX Kitchen & Bar

Et ikonisk møtested i hjertet av Budapest, hvor samtidskunst og enestående gastronomiske opplevelser går hånd i hånd. En restaurant med magisk panorama, fantastisk interiør og enestående kvalitet for å gjøre et varig inntrykk

Velkommen til Budapest

Byen tilbyr et imponerende utvalg av fasiliteter og muligheter som gjør den til et populært valg for firmatur og arrangementer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

Kontakt oss for et tilbud på en firmatur

Lignende turer