Gediminas Avenue og Katedralplassen, Vilnius
Gediminas Avenue og Katedralplassen, Vilnius

Firmatur til Vilnius

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Vilnius er Litauens hovedstad, ligger i den sørøstlige delen av landet og har ca. 550.000 innbyggere. Byen ble hovedstad i et fritt Litauen i 1991 og er i dag blitt kjent for sin hyggelige atmosfære, vennlige innbyggere, god mat og vakker barokk arkitektur.

I sentrum av byen ligger den pittoreske Gamlebyen som ble plassert på Unescos verneverdige liste i 1994. Den er som en labyrint av kafeer, barer, kunstgallerier, samt små koselige butikker og det beste av alt; et rimelig prisnivå.

 • Ballongferd over Vilnius by

  En ballongferd over Vilnius er en spektakulær opplevelse!
  Her svever man høyt hevet over gater og bygninger, folk og biler. Sightseeing utenom det vanlige! Ca 3 timers aktivitet inkludert transfer.

 • Middag «hjemme hos»

  Middag i et privat hjem er en enestående sjanse til å bli kjent med menneskene og kulturen i landet man er på reise i. Litauere har en lang tradisjon for gjestfrihet.
  Vi organiserer sammen med vår samarbeidspartner i Vilnius hjemmebesøk hos litauiske familier som inviterer til middag. Her sitter man rundt samme bord og inntar lokale tradisjonelle spesialiteter. Dette er noe vi kan tilby mindre grupper!

 • Byvandring med skandinavisktalende guide

  En hyggelig byvandring med norsktalende guide, besøker byens KGB museum, beliggende i det tidligere hovedkvarteret til KGB. Museum of Genocide Victims (KGB) er det mest berømte og besøkte museet i Vilnius og anbefales til alle som er interessert i historie.

Send forespørsel