Med kort flytur eller tog Kurs, konferanse, kick-off eller jubileumstur for bedriften din

Firmatur

Med hele verden som arbeidsarena, og en tro på at reiser og opplevelser knytter kolleger, og kunder, tettere sammen - skaper vi turer som begeistrer. En god firmareise vil være kulturbyggende, samt øker både produktivitet, trivsel og kreativitet i det profesjonelle rom.

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, årsmøter, studieturer og konferanser. Enten dere ønsker en langweekend i en europeisk storby, en topptur på ski i Sogn eller noe helt annet så kan vi planlegge og arrangere opplevelsen for din bedrift, lag eller forening. Vi tilpasser reise og program til deres budsjett.

At dere forventer kvalitet i planlegging og gjennomføring sier seg selv, men vi tør påstå at vi også har øye for det lille ekstra. Kunnskap, kreativitet og rask respons er våre nøkkelord – alltid levert med personlig service.

«Tusen, hjertelig takk for god hjelp før, under og etter reise til vakre Svolvær i Lofoten. Stor takk til Mariell og guidene som var med oss, for en strålende gjeng!! Vi er meget godt fornøyd med flott program som dere hadde sydd sammen, og kommunisert til oss. Godt organisert.» Solveig Kristensen - Norske Selskab, Svolvær august 2022

Firmaturer i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man må reise, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

«Escape Travel hjalp oss også i år med å få en flott firmatur. Denne gang besøkte vi Røros. Vi hadde en fantastisk kveld i Koia med nydelig middag og interessant historie. Kvelden ble en opplevelse vi aldri har hatt tidligere og aldri vil glemme. Vi lærte mye om Røros på rundtur med guide, vi hadde flere gode og hyggelig matopplevelser, en supermorsom ølsmaking rakk vi også, i tillegg til litt egentid til å gå i butikker eller hva vi måtte ønske.
Vi gleder oss allerede til neste tur med Escape Travel.»
Monica Hjelle - Saga Regnskap og Økonomi AS (Firmatur til Røros, oktober 2020)

Firma- og gruppereiser

Bli bedre kjent med jobben og alle de du jobber sammen med på en velfortjent utenlandsreise! Vi hjelper dere med alt som trengs for å få et vellykket opphold.

Hvorfor bestille tur med Escape

Kurs og konferanser

Vil du kombinere det faglige med det sosiale? Enhver konferanse er et skreddersydd arrangement til deg og dine kollegaer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

Referanser

Teambuilding og aktiviteter

Ønsker du å kombinere det faglige med det sosiale, så har vi forslag til mange ulike aktiviteter som vi har god erfaring. Aktiviteter som bygger samhold, tillit og en god bedriftskultur. Det fleste aktivitetene kan gjennomføres uavhengig destinasjon.

Vårt team

Reiseblogg - Finn tips og råd til din neste firmatur!

Reiseblogg