Storby og landsbygd

Firmatur til London og Windsor

Tøffe voksne kaukasiske venner som har det gøy mens de utforsker Londons landemerker. De går forbi Palace of Westminster. De ser alle på hverandre mens de ler og suser gjennom byen. I bakgrunnen er det Elizabeth Tower. De har med seg ryggsekker og kamera.

Hva med å kombinere storbyen London med landlige Windsor når kollegene skal hygge seg sammen?

Med Windsor som base kan dere utforske den engelske landsbygda og småbylivet – og dra inn til London for en spesiell opplevelse, som bare ligger en halvtimes togtur unna. Eller omvendt – bo i storbyen og ta en utflukt til småbyer og idyllisk landsbygd.

Windsor byr på både historie og kongelige vibber, spennende smaksopplevelser – og vi vet om flere skjulte perler i nærområdet. Så kan London kanskje lokke med et West End-show, en historisk omvisning eller noe annet av den enorme opplevelsesmenyen en av verdens heftigste storbyer kan by på.

En perfekt kombinasjon med storby og historisk britisk landsbygdmiljø.

Sosiale aktiviteter

Høydepunkter

Windsor

Windsor er en historisk by som ligger ved bredden av elven Themsen, bare 30 minutter med tog fra London eller Heathrow.

 • Byen er kanskje mest kjent for Windsor Castle, som er en av kong Charles og dronning Camillas offisielle boliger. Slottet har en lang historie som går tilbake til 1000-tallet og er åpent for besøkende året rundt.
 • Kronprins William og kronprinsesse Kate bor også i Windsor, og er ofte å se i bybildet når de kjører og henter barna fra anerkjente Eton College.
 • Windsor er også kjent for sine vakre parker og hager, inkludert Windsor Great Park, som er hjem til majestetiske hjort og andre dyr.
 • Ta en båttur på Themsen ved Windsor, kanskje kombinert med afternoon tea?
 • Eldgamle, mystiske Stonehenge ligger halvannen times kjøring fra Windsor – passe avstand for en utflukt

Forslag til aktiviteter

Gastronomiske opplevelser

Spis og drikk dere gjennom The Royal Borough of Windsor and Maidenhead, det er fullt av spennende steder. Nyt gastronomiske herligheter på Michelin-stjernerestauranter som Heston Blumenthal's Fat Duck i Bray, eller tradisjonell mat på puber som The Duchess of Cambridge i Windsor. En utmerket blanding av kjente og uavhengige restauranter som serverer retter fra hele verden. Her er noe for alle!

For de som ønsker å dykke dypere, kan man bestille en opplevelse for å oppdage mer. For eksempel:

 • Vinsmaking på Old Butcher's Wine Cellar, Cookham
 • Sjokoladeproduksjon på Dr Choc's Windsor Chocolate Factory
 • Cocktailmasterclass på All Bar One, Windsor Royal Station.
Tasting 1 edited

Dr Choch`s

Nærbilde av ugjenkjennelige voksne som holder glass vin og utfører visuell undersøkelse. Evaluering av utseende, farge, klarhet, rester på glasset. Det er vinflasker og andre vinprøver i bakgrunnen.

Vinsmaking

Ølsmaking på Windsor & Eton Brewery

I flere hundre år var Windsor-bryggeriene kjent for kvaliteten og konsistensen på ølet sitt, men alt dette tok slutt med nedleggelsen av det siste bryggeriet i 1931.

I 2010 brakte kameratene Paddy, Will, Jim og Bob bryggingen tilbake til hjertet av Windsor. De ønsket å legge øl tilbake på listen over ting Windsor er kjent for. Faktisk hadde de en "gal" idé om å gjøre øl til den største attraksjonen. Nå har de skapt en suksessfull bedrift med både fokus på mijø og samfunnn – og selvsagt å lage fantastisk øl.

Bryggeriet ligger i kort gangavstand fra togstasjonen og dere er hjertelig velkommen på besøk og ølsmaking.

Bryggeri
Windsor eton brewery

Skjulte skatter

Litt mer utenfor allfarvei ligger den kongelige kommunens andre største by, Maidenhead og den nærliggende landsbyen Cookham.

Maidenhead ved Themsen som har sjarmen til en engelsk landsby og samtidig tilbyr en moderne og pulserende atmosfære. Byen har en rik historie som går tilbake til romertiden, med mange historiske steder og landemerker

Cookham er en idyllisk landsby som ligger i hjertet av det vakre Berkshire-landskapet. Med sine pittoreske gater og sjarmerende cottages, er dette et sted som er verdt å besøke.

Maidenhead

Maidenhead

RGB 72dpi COOKHAMH

Cookham

Frodige landområder, parker og hager

Setningen "England's green and pleasant land" kunne ha blitt skrevet om det vakre landskapet som omgir Royal Borough of Windsor and Maidenhead.

Windsor Great Park, er et gammelt kongelig landskap av skoger, gressletter, innsjøer og hager. Oppdag 1000 år med historie, inkludert historiske monumenter, sjeldent dyreliv og nasjonale samlinger av planter og trær.

Nyt årstidene fra påskeliljer og blåveis på Dorney Court om våren, til overfloden av sommerblomster på Cliveden og de flammende høstfargene i The Savill Garden.

Cow Pond 8798 August2014 Andrew Soles

The Great Park @Andrew Soles

DJI 0006

The Savill Garden @Doug Harding

London – en utømmelig kilde til opplevelser

London har en unik blanding av historie, kultur, mote, mat og underholdning som gjør denne byen til et godt egnet reisemål – samme hva dere vil legge vekt på. Vi skal ikke gå i dybden med alt London har å by på – men nøye oss med noen stikkord:

 • Kjente landemerker som Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace og London Eye
 • Kunstmuseer i verdensklasse som British Museum, National Gallery og Tate Modern
 • Enormt utvalg av musikk- og teateropplevelser! West End har noen av de beste teaterforestillingene i verden, og byen er kjent for sine levende musikkscener og festivaler som Notting Hill Carnival og British Summer Time.
 • Shoppingparadis med alt fra high-end mote på Oxford Street og Bond Street, til vintagebutikker i Shoreditch og Camden
 • Et mangfold av matkulturer og spisesteder, dere kan smake på alt fra britisk pubmat og fish and chips til indisk curry og japansk sushi

Vi kjenner til de spesielle hotellene, alt etter hvor mange dere er og hvilke behov dere har. Ta kontakt med oss, så kan vi sette sammen firmaturen deres.

Vi kjenner til de spesielle hotellene, alt etter hvor mange dere er og hvilke behov dere har

Lignende turer