Landsbystemning kombinert med storby

Firmatur til Wicklow og Dublin

Hotell, grønne områder

Det er vanskelig ikke å falle for denne lille grønne og vennlige øya!

Her finner du bølgende landskap med en dramatisk kystlinje. Slott og gåtefulle steinformasjoner vitner om en kultur med lange tradisjoner. Legg til landets fargerike historie, storbyer med sjarm og små idylliske landsbyer – for ikke å glemme livlige puber – og du har Irland i et nøtteskall.

Og lokalbefolkningen selv? De er akkurat så joviale, pratsomme og gjestfrie som de har rykte på seg for å være. Selv om været kan være uforutsigbart, er du garantert en varm velkomst i Irland.

Denne destinasjon passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 pers.

Passer for store grupper fra 50 til over 100 personer

Konferanse, Kick off, Jubileum

Wicklow - The Garden of Ireland

Vi har funnet en perle i landlige omgivelser utenfor Dublin som er verdt et besøk

Enniskerry, ansett som en av Irlands mest sjarmerende landsbyer

Bare 30 minutter sør for Dublin ligger Enniskerry, inngangsporten til det naturskjønne landskapet Wicklow. Også kjent som The Garden of Ireland.

Enniskerry har et bredt utvalg av attraksjoner både i landsbyen og i nærheten. Her finnes fantastisk natur innen få minutter, alt fra den berømte Powerscourt-fossen til Glencree-dalen. Selv i landsbyen og dens umiddelbare omgivelser er det mange vakre turer og historiske steder.

Enniskerry byr på et lite bysentrum med gjestehus, caféer og et par hoteller. Et veldig sjarmerende sted med få turister.

Her ligger et 5-stjerners prisberømt hotell med flotte spa-fasiliteter og store møterom. Med over 100 hektar parkområder og åser blir Wicklow ikke uten grunn kalt ”Irlands hage”. Her er kjente filmer som blant annet ”Braveheart” spilt inn.

Forslag til program

Her er forslag til et program til Enniskerry i kombinasjon med Dublin.

Lignende turer