Sjarmerende by, flott natur og spennende aktiviteter

Firmatur til Edinburgh

Edinburgh sentrum, Skottland

Edinburgh er virkelig en sjarmbombe av en hovedstad!

Det er ikke rart at denne byen setter i gang fantasien, og den som har lest Harry Potter vet kanskje at forfatteren hentet mye inspirasjon fra nettopp Edinburgh?
Gamle slott, tårn og spir, brosteinsbelagte gater, og øde, vill natur rett utenfor byen - her er det nærmest utømmelige muligheter for en firmatur med spennende innhold.

Edinburgh flommer over av kulturelle uttrykk, som inkluderer både tradisjonell, britisk konservatisme og flerkulturell urbanisme. Byen er kjent for å bli en mer og mer spennende by og regnes for å være én av de vakreste byene på de britiske øyer med sitt slott, Edinburgh Castle, som ruver over byen.

En firmatur hit inkluderer et stort utvalg av opplevelser.

Konferanse, Jubileum, kick off

Forslag til aktiviteter

Hva med highland games som teambuilding, guidet byvandring med lokale spesialiteter innlagt, whiskysmaking eller sykkeltur?

Kulinarisk vandring kombinert med guidet tur

Edinburgh sentrum er forholdsvis kompakt, og de fleste severdighetene og attraksjonene ligger i gangavstand til hverandre.

For å gjøre en guidet tur mer spennende, kan turen kombineres med en kulinarisk vandring. Sammen med en underholdende og morsom guide får dere oppleve de lokale spesialitetene. Det blir mange stopp underveis og besøk ved flere unike steder i de bortgjemte gatene. Skottland er verdenskjent for whisky, og smaksprøver er selvsagt en del av turen!

Highland games

Kort tur utenfor Edinburgh finner vi nydelige landlige omgivelser og mange slott og gods. Selv om vi ikke er helt oppe i det skotske høylandet, kan vi fint arrangere "highland games" dere kan bryne dere på! Highland games er opprinnelig skotske idretts- og kulturarrangementer med røtter i keltisk kultur og møter mellom klanene i høylandet. Stokkekasting, kulestøt og tautrekking er vanlige øvelser - kanskje kan vi lage andre versjoner også? Uansett er det en morsom aktivietet for teambuilding.

Lekene kan kombineres med en barbeque-lunsj ute i det fri med lokale råvarer og god drikke

Utflukt til Loch Lomond med spennende aktiviteter

En dag fylt med spennende opplevelser og lunsj i det fri!

Dette skotske eventyret begynner ved Loch Lomond-stranden. Dere får nyte den fantastiske utsikten over Loch Lomond og Trossachs. Deretter kan dere nyte mat fra den overdådige gourmetbuffeen som serveres under Canvas Army Telt.

Etter aktivitetene går vi ned til den koselige landsbyen Luss for en afternoon tea.

Middag i unike omgivelser

Byen har også så mange hyggelige pub'er og spisesteder

Nyt et deilig måltid i en grotte

Hvert rom har sin egen historie å fortelle og en spesiell plass i skotsk historie. Her finner vi blant annet hvelv som fungerte som staller for det franske kavaleriet som var livvakter til kongefamilien.

Med stor respekt for autentisiteten og historien til stedet, har disse hvelvene, som er et UNESCOs verdensarvsted, over flere år blitt møysommelig gravd ut og skapt det spektakulære, unike stedet.

Dette stedet er perfekt for konferanser, møter, kick-off, middager eller andre sosiale begivenheter.

Klassisk matlaging med et moderne preg

En fantastisk historisk bygning med all den karakteren som du kan forvente av en bygning i gamlebyen i Edinburgh. Stedet dateres tilbake til 1600-tallet.
Cannonball House fanger historien til Royal Mile.

Menyen på restauranten viser frem Skottlands håndverksleverandører. De tilbyr spennende månedlige skiftende sesongbaserte a la carte-menyer, en fast meny eller en sesongbasert smaksmeny. Alle rettene viser frem de beste lokale, sesongbaserte, skotske ingrediensene. Ferske østers og skalldyr vil alltid stå på menyen.

Cannonball drives av de anerkjente, italiensk-skotske restauratørene Victor og Carina Contini.

Restauranten har mottatt to prestisjefylte utmerkelser

Tilbakemelding fra firmatur til Edinburgh

Edinburgh – våre gleders by – vil definitivt gi minner for livet!

Lignende turer