Under 2 timers flytur fra Oslo Sjarmerende by, flott natur og spennende aktiviteter

Firmatur til Edinburgh

Edinburgh sentrum, Skottland

Skottland har virkelig en sjarmbombe av en hovedstad! Det er jammen ikke rart at denne byen setter i gang fantasien, og den som har lest Harry Potter vet kanskje at forfatteren hentet mye inspirasjon fra nettopp Edinburgh? Gamle slott, tårn og spir, brosteinsbelagte gater, og øde, vill natur rett utenfor byen - her er det nærmest utømmelige muligheter for en firmatur med spennende innhold.

Hva med highland games" som teambuilding, guidet byvandring med lokale spesialiteter innlagt, whiskysmaking eller sykkeltur?

Byen har også så mange hyggelige pub'er og spisesteder.
Her er en av våre kollegaer Jaye's favoritter:

https://www.caferoyaledinburgh.com/ Lokal pub med veldig gode mat

http://www.royal-oak-folk.com/index.html En liten pub nær starten av Chambers Street. For de som liker lokal musikk.

https://www.thejazzbar.co.uk/ For de som liker musikk «after hours». Ting begynner ikke å skje før langt over midnatt…

Forslag til aktiviteter

Kulinarisk vandring kombinert med guidet tur

Edinburgh sentrum er forholdsvis kompakt, og de fleste severdighetene og attraksjonene ligger i gangavstand til hverandre.

For å gjøre en guidet tur mer spennende, kan turen kombineres med en kulinarisk vandring. Sammen med en underholdende og morsom guide får dere oppleve de lokale spesialitetene. Det blir mange stopp underveis og besøk ved flere unike steder i de bortgjemte gatene. Skottland er verdenskjent for whisky, og smaksprøver er selvsagt en del av turen!

Highland games

Kort tur utenfor Edinburgh finner vi nydelige landlige omgivelser og mange slott og gods. Selv om vi ikke er helt oppe i det skotske høylandet, kan vi fint arrangere "highland games" dere kan bryne dere på! Highland games er opprinnelig skotske idretts- og kulturarrangementer med røtter i keltisk kultur og møter mellom klanene i høylandet. Stokkekasting, kulestøt og tautrekking er vanlige øvelser - kanskje kan vi lage andre versjoner også? Uansett er det en morsom aktivietet for teambuilding.

Lekene kan kombineres med en barbeque-lunsj ute i det fri med lokale råvarer og god drikke, og aktivitetene varer i ca. to-tre timer.

Utflukt til Loch Lomond med spennende aktiviteter

En dag fylt med spennende opplevelser og lunsj i det fri!

Dette skotske eventyret begynner ved Loch Lomond-stranden. Du får oppleve spenningen ved å kjøre offroad med spreke Land Rovers og nyte den fantastiske utsikten over Loch Lomond og Trossachs. Deretter kan du nyte mat fra den overdådige gourmetbuffeen som serveres under Canvas Army Telt. Etter aktivitetene går vi ned til den koselige landsbyen Luss for en afternoon tea.

«En svært vellykket tur. Innholdet var skreddersydd av Escape etter våre ønsker og behov. Alle opplevde turen til Edinburgh som både opplevelsesrikt og morsomt. Johnny Walker wiskey experience og offroad med Land Rovers var fine høydepunkter sammen med mye god mat og drikke på godt utvalgte restauranter. Perfekt sentralt plassert hotell med en, vel verdt å nevne, svært god ivaretakelse av Escape under hele turen, og ikke minst en veldig flink og hyggelig guide.

Henning Nilsen

Markedssjef Waterlogic Nordic
(Februar 2023)»