Kine Grendahl Morken

Kine
Mennesker som sitter på et spisested på et torg i Lucca, Italia.

«Jeg ønsker alltid å sikre en sømløs fly-opplevelse for alle våre reisende!»

Jeg har vært en del av Escape Travel-familien i 17 år, hvor jeg booker fly for alle firmaturene våre. Med nesten 30 års erfaring i flybransjen har jeg god kontroll på flyrutene og ønsker alltid å sikre en sømløs opplevelse for alle våre reisende.

Før jeg begynte hos Escape Travel, jobbet jeg ni år på Gardermoen med innsjekk, gate, kundebehandling og personalansvar. Dette ga meg en grundig innføring i flyplassdrift og problemløsning.

Gjennom mine snart tre tiår i bransjen har jeg bred erfaring, noe som gir meg mulighet til å sikre de beste flyavgangene og service for våre kunder. Jeg holder meg oppdatert på de nyeste utviklingene i flyindustrien.

Jeg setter egenskaper som presisjon, og nøyaktighet høyt og er oppmerksom på detaljer og er løsningsorientert. Jeg jobber hardt for å sikre at alle aspekter av en reise går knirkefritt.

I tillegg til mine faglige ferdigheter, blir jeg ansett som vennlig og imøtekommende. Jeg bygger gode relasjoner med kolleger og kunder, og med en positiv holdning tørr jeg å påstå at jeg bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Jeg er stolt av å være en del av Escape Travel og ser frem til mange flere år med å bidra til våre reisendes gode opplevelser.

Spørsmål i forbindelse med din flyreise?
Telefon: 24 14 94 00
E-post: kine@escape.no