Romsdalen

Ikke bare reis fra A til B, men nyt hvert øyeblikk underveis

Publisert: 31. januar 2024

Firmatur med tog til Møre og Romsdal

Møre og Romsdal har de eventyrlige fjellene og de lange fjordene

Her finner du en rekke vakre reisemål som vil fange oppmerksomheten til de fleste. Det viktigste er ikke hvor langt du reiser, men opplevelsen av å oppdage nye steder og kulturer.

Det vakre Vestland kan fylle enhver tur med flotte opplevelser, trivelige bygder og fine byer. Dessuten er det enkelt og miljøvennlig å komme seg dit med tog – og det langs en av Europas vakreste togstrekninger.

Bilde: Øyvind Kåre Sunde / Fjord Norge / visitalesund

Ta toget

Raumabanen er Møre og Romsdals eneste togstrekning

Lonely Planet har kåret denne enestående togturen til Europas vakreste, så nå kan du oppleve det samme landskapet som har blitt brukt som kulisse i kjente filmer som Harry Potter og Mission Impossible.

  • Lei en egen privat vogn med servering
  • Faglig program på toge
  • Opplevelser fra togvinduet

Len deg tilbake og la deg forføre av det spektakulære landskapet på en bærekraftig reise til Åndalsnes!

På sykkel opp den berømte Trollstigen – et uforglemmelig eventyr!

  • Føl vinden i håret og nyt utsikten over fjorder, fjell og vakre øyer som ligger langt ute i havet

  • Sykling gjør at du kan nyte naturen på en nær og personlig måte.

  • Transporten mellom steder kan tas på sykkel, eller bare velg de mest spektakulære delene, alt etter ønske og ferdigheter.

Video: Fjord Norway

Unike og flotte hoteller

Utforsk regionens mangfoldige hotellutvalg, hvor hvert sted er en unik oppdagelse.

Like ved Gudbrandsjuvet skjuler det seg en perle. Ved juvet, langs en skjult grusvei, avslører hotellet sine unike fasiliteter, Nydelig panoramautsikt over et ekte landskapsmaleri fra rommet.

Og langs den idylliske dalsiden mellom Stordal og Stranda, finnes en oase av ro og avslapning. Her kan du forvente en intim atmosfære og et fokus på bruk av lokale råvarer, som gir en smak av regionens kulinariske arv.

I nærheten av ikoniske naturattraksjoner som Geirangerfjorden finner du også komfortable boutiquehoteller som gir spektakulær utsikt og moderne fasiliteter.

Vakre destinasjoner

Opplev noen av Norges mest fantastiske steder!

Trollstigen og Geirangerfjorden er selvfølgelig must-sees, men her finnes flere hemmelige perler man ikke vil være foruten.

Destinasjon Ålesund og Sunnmøre

Ålesund må vel være en av Norges fineste byer, med sin jugendstilarkitektur og flotte utsmykninger, nesten som tatt ut av et eventyr.

I en skogkledd ås med spektakulær utsikt til Sunnmørsalpene og Storfjorden ligger et av Norges mest eksklusive og vakre hoteller.

Her er det aldri langt til naturopplevelsene, og det gjør Sunnmøre og Ålesund til et flott utgangspunkt for firmaturer med unike opplevelser og aktiviteter.

Ler mer om Sunnmøre og Ålesund

Klar for en utfordring?

Opplev spenningen ved å delta på aktiviteter sammen med kollegaer!

Det tilbys mange spennende aktiviteter og opplevelser i området. Disse vil høyst sannsynlig bli samtaletema under lunsjen dagene etter turen!

Via Ferrata Åndalsnes

Via Ferrata Åndalsnes Norsk Tindesenter

Utsikten over Rampestreken i Åndalsnes

Utsikten over Rampestreken i Åndalsnes Visit Norway

Reis på havet og gjennom fjorder og fjell

Slipp følelsene inn, og la deg bli nyforelsket i det vakre landet vårt.

Kulturlandskapet, fjellene, fossefallene, klippene og selvsagt fjordene setter rammen for den pittoreske naturen.

Opplev verdenskjente Geirangerfjorden. Når du ser det, forstår du raskt hvorfor Geirangerfjorden står på UNESCO sin Verdensarvliste.

Få følelsen av å kjøre i ett med havet på verdenskjente Atlanterhavsveien. I 2005 ble Atlanterhavsveien kåret til århundrets byggverk i Norge, og omtales også som verdens vakreste bilreise.

La adrenalinet pumpe gjennom kroppen når dere navigerer dere gjennom de mektige fjordene på en rivende RIB-tur eller gjennom strømmende elver på rafting.

Besøk ulike museer og bli fascinert av unike utstillinger og samlinger

Møre og Romsdal har en rik kulturarv og en mangfoldig historie, og det finnes mange museer og besøkssentre i regionen som gir deg muligheten til å oppleve dette på nært hold. Alt fra antikkens skatter og moderne kunstverk til livet på havet og krigshistorie.

Frister dette?

Her er mulighetene uendelige. Ta kontakt med oss, og vi skreddersyr turen etter deres ønsker!