Reiseglede på skinner

Firmaturer med tog

La reisen bli en del av opplevelsen!

Stadig flere bedrifter tenker bærekraft og miljø når de skal ta med sine ansatte på tur. Og når vi i Norge kan skilte med noen av verdens vakreste togreiser, blir det jo ekstra interessant. Dessuten ligger noen av de fineste byene i nabolandet vårt ikke så veldig mange timers togtur unna heller.

Med et jernbanenettverk som knytter sammen de største byene i Norge, og gode forbindelser fra Oslo og videre til nabolandene, kan firmareiser både bli mer miljøvennlig, avslappende og sosiale.

Fordeler med å reise med tog

  • Start firmaturen allerede på toget med faglig program som for eksempel gruppeoppgaver
  • Avslapping, gode samtaler, naturopplevelser – en togreise kan by på mye positivt
  • Toget går som regel fra og til bysentrum, og dere slipper ekstra transport, mye venting, sikkerhetssjekker og flyplasskøer
  • Tog er en miljøvennlig måte å reise på
  • Mat og drikke servering under reisen
  • På toget kan man strekke på beina og bevege seg rundt
Tog som kjører over Kyllingbrua på Raumabanen

Tog som kjører over Kyllingbrua på Raumabanen Foto: Johan Berge / Fjord Norway

Fortell oss hva dere ønsker

- Lei en helt egen vogn på rutegående tog
Ved å leie deres egen vogn unngår dere forstyrrelser fra andre reisende, samtidig som det blir enklere å imøtekomme deres ønsker.

- Lei hele toget med egen avgangstid for ditt firma
Med eget tog er mulighetene mange. Dere velger selv avreisetidspunkt og det kan legges opp til stopp underveis for å strekke på beina eller delta på aktiviteter.

- Mat og drikke servering
Hva med å forhåndsbestille et smakfullt måltid til turen? Hvis dere har leid et eget tog, kan dere få servert godsaker av lokal mat underveis på stasjonene.

- Konferanse på toget
Utnytt reisetiden ved å ta konferansen eller annet faglig innhold på toget og få mer tid til sosiale aktiviteter på destinasjonen dere besøker.


I disse reiseforslagene har vi fokus på tog som transportmiddel. Turene kan også gjennomføres med deres ønsket transportmiddel.

Reiseforslag med tog i Norge

Togreiser i Norge gir en opplevelse som går utover en vanlig reise fra A til Å. Her får man følelsen av indre ro og glede mens man reiser gjennom vakkert landskap.
Mange av Norges togstrekninger har fått anerkjennelse i internasjonale rangeringer blant verdens vakreste togreiser, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Reiseforslag med tog til utlandet

Noen av de fineste byene i nabolandet vårt ikke så veldig mange timers togtur unna. Len deg tilbake og nyt utsikten mens toget krysser landegrensen.