God mat & drikke samt spennende aktiviteter

Firmatur med tog til Stockholm

Hovedstaden til «søta bror» i øst har mye å by på – og den ligger bare fem timers togtur fra Oslo.

Stockholm kan blant annet friste med sin stemningsfulle Gamla Stan med brosteinsbelagte gater, trange smug og hyggelige kafeer. Byen blir også kalt «Nordens Venezia» der den ligger på sine 14 øyer, og den stockholmske skjærgården blir ofte omtalt som verdens vakreste. I hvert fall er det flust av aktiviteter å finne på her!

Stockholm har restauranter i verdensklasse, kanskje Nordens beste uteliv, og museer for en hver smak – fra historiske Vasamuseet til fotokunst på Fotografiska og musikkhistorie på ABBA-museet.

Destinasjon Stockholm passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 personer.

Passer for store grupper fra 50 til over 100 personer

Konferanse med sosiale aktiviteter

I dette reiseforslaget anbefaler vi tog som transportmiddel, men vi tilpasser det til deres preferanse av fremkomstmiddel.

Bare fem timers togtur fra Oslo

Start turen bærekraftig på skinner fra Oslo


  • Lei en egen privat vogn
    "Nistepakke" med mat og drikke ligger klart på setene ved ankomst.
  • Faglig program på toget
    Utnytt togreisen og ha litt faglig program om bord, som for eksempel gruppeoppgaver.
  • Opplevelser fra togvinduet
    Litt avslappingstid på toget er lurt, len deg tilbake og bare nyt togturen!

Forslag til hotell i vakre landlige omgivelser utenfor Stockholm

Det er så mange flotte hoteller å velge mellom i Stockholm. Vi anbefaler et idyllisk sted for overnatting i Stockholms mest naturskjønne steder.

Med inspirasjon fra et klassisk sommerhus i den amerikanske byen Newport kombineres tidløs luksus og ekte hjemmefølelse. Kun 10 minutter med buss/bil til byen. Alternativt 20 minutter med båt.

Dette er som et lite feriested utenfor Stockholm, men likevel med storbyen innen rekkevidde. Plasseringen ved vannet gjør det enkelt å arrangere ulike sportslige aktiviteter om ønskelig, eller ta båt til byen istedenfor buss!

Hotellet inkluderer også en populær brygge-restaurant i samme Newport-stil, samt to hus fra århundreskiftet for konferanser og middager - alt innen gangavstand.

Hotel J Nacka Strand 5
Hotel J Nacka Strand 3

Forslag til program

Dette er forslag til program.
Programmet kan selvfølgelig tilpasses bedriftens ønsker og behov.

Lignende turer