Vinterparadiset Oppdal

Firmatur med tog til Oppdal

Ski på Oppdal

OPPDAL "SÅ KLART"

Oppdal ligger helt sør i Trøndelag, og her er dere tett på fjell og natur! Omtrent 5 1/2 time fra Oslo med tog er dere i fjellheimen som strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord.

Skibygda Oppdal er en av Norges mest populære vinterdestinasjoner og byr på et av Norges største skianlegg – hele fire fjell med en rekke heiser og nedfarter. For den som foretrekker langrenn, strekker løypene seg milevis innover fjellet.

Oppdal er et av få steder i Norge hvor det er mulig å se moskus i vintermånedene. Titt ut vinduet på vei til Oppdal, kanskje du er heldig og får et glimt av dem?

Destinasjon Oppdal passer også for mellomstore og store grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset mindre grupper fra 10 til 30 pers som vil ha en aktiv firmatur.

Passer for små grupper fra 10 - 30 personer

Aktiv firmatur med sosiale aktiviteter

Høydepunkter

I dette reiseforslaget anbefaler vi tog som transportmiddel, men vi tilpasser det til deres preferanse av fremkomstmiddel.

Togreise i privat vogn med servering

Dovrebanen tar dere gjennom naturskjønne områder og noen av Norges fine nasjonalparker. Turen går blant annet innom Lillehammer, Otta, Dombås og Dovrefjell før dere ankommer fjellbygda Oppdal.

Lei en egen privat vogn med servering
Reservere egen vogn til firmagrupper med mat- og drikkeservering.

Faglig program på toget
Utnytt togreisen og begynn med faglig program som for eksempel gruppeoppgaver.

Opplevelser fra togvinduet
Mye å se og oppleve fra togsetet. Mange av de norske togstrekningene kommer stadig langt opp i kåringer av verdens vakreste togreiser.

Skiparadiset

Oppdal skisenter – for alpint, langrenn og toppturer

Få førstespor i dyp puddersnø, finn flytfølelsen i alpinbakkene eller kjenn på skigleden i langrennssporet.

VANGSLIA: Oppdal Skisenter sitt mest besøkte anlegg. Terrengparkene inviterer til luftige svev både for de minste og de tøffeste. Gode solforhold og to serveringssteder.

STØLEN: Ligger ca. 3 km nord for Oppdal sentrum. Gunstig for barnefamilier, og Stølen byr også på fin og variert løypekjøring.

ÅDALEN: Ådalen et av de beste områdene for løssnøkjøring i Norge. Ådalen byr på én preppet nedfart, resten er frikjørernes paradis.

HOVDEN, "THE HILL": Rett ved Oppdal sentrum ligger Hovden som rangeres som en av Norges beste bakker både blant frikjørere og racingalpinister.

Overnatting

For de som ønsker å bo midt i hjertet av Oppdal, kan et hotellopphold være perfekt. Her kan du nyte komfortable rom, deilig mat og en rekke fasiliteter, samtidig som du har kort vei til byens butikker og restauranter.

Ønsker dere en mer unik opplevelse, kan en overnatting på en vakker kongsgård være midt i blinken. Opplev den autentiske norske atmosfæren, med historiske bygninger og fantastisk natur rett utenfor døren.

Bo i eventyrlige omgivelser

Få en unik opplevelse ved å tilbringe natten i en autentisk gammel kongsgård omgitt av vakre fjell og naturskjønnheter.

Fra stabbur til storstue, her kombineres det beste fra to verdener - historisk med topp moderne. De fantastiske gamle byggene, et førsteklasses kjøkken og vakre omgivelser gir en unik ramme for kurssamlinger, kick off og andre feiringer.

Alt dere forventer av et moderne konferansesenter, som tekniske fasiliteter, konferansesaler og møterom, finner dere her.

Aktiviteter

Oppdal er mer en bare et skiparadis. Uansett om du foretrekker å være aktiv utendørs eller innendørs, finnes det noe for enhver smak

Stå på ski, løp eller sykle ned slake fjellsider, spis deilig kortreist mat og se den respektinngytende moskusen i dens rette element

 • Hundekjøring
  kom tett på naturen, kombinert med litt fart og spenning
 • Isfiske
  Om vinteren kan man prøve isfiske på et fjellvann, og nyte stillheten og roen mens man sitter på isen og fisker
  kanskje lage en konkurranse ut av det?
 • Isklatring
  En utfordrende aktivitet for de som elsker adrenalin og ønsker å utforske isvegger og isbreer.
 • Rafting og juving på elver og fosser
 • Curling
  Dette er en populær opplevelse for grupper som ønsker å prøve noe utenom det vanlige. Sosialt, kjempegøy, og det kan bli en spennende konkurranse
 • Aktivitetssenteret Carousell by Alpenhaus
  Velg blant over 150 Virtual Reality-spill, Air Hockey og Street Basket, Wild West-skyting, jaktsimulator og minigolf – her finner alle noe som er gøy!
 • Aktivitetssenteret byr også på en kulinarisk reise gjennom Alpene i restauranten, med retter som schweinehaxe, pølser og apfelstrudel på menyen

Livlig og gjestfritt lokalsamfunn

Oppdal er ikke bare kjent for sin fantastiske natur og utendørsaktiviteter, men også for sitt varierte shoppingtilbud. Her finner du alt du trenger, og mer til, uten å måtte reise til større byer for å oppleve urban shoppingliv.

Byen gir deg også en unik shoppingopplevelse i vakre omgivelser, med fjellene som en vakker bakgrunn. Butikkene i sentrum er lett tilgjengelige og det er enkelt å gå fra en butikk til en annen, eller ta en pause på en av byens mange kafeer og restauranter.

Handler lokal ost over en disk i Oppdal Sentrum

Oppdal sentrum R.R Frontal / Marius Rua / Explore Trøndelag

Nyt Oppdal

Nyt Oppdal R.R Frontal / Marius Rua / Buckethaus / Explore Oppdal

Lignende turer