Mye mer enn en skidestinasjon!

Firmatur til Hemsedal

Hotell , interiør

Hemsedal - Oppdag en verden av merkede stier, fiskerike fjellvann og brusende fosser

Bare tre timer fra Oslo ligger Hemsedal. Mange forbinder Hemsedal med afterski og flotte skianlegg, men dette stedet har så mye mer å tilby!
Når snøen smelter viser Hemsedal en helt ny side, med sine vakre fjell, fosser, skog og nærliggende fjorder.
Firmatur til Hemsedal med spennende aktiviteter, lokal kvalitetsmat og flotte konferansemuligheter!

Mot bærekraftig reisemål
Hemsedal har startet arbeidet med å bli sertifisert som Bærekraftig reisemål, sammen med alle destinasjonene i Hallingdal. Hemsedal | Mot bærekraftig reisemål

Destinasjon Hemsedal passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 pers som vil ha en aktiv firmatur.

Passer for store grupper fra 50 til over 100 personer

Aktiv firmatur med konferanse

Bli med blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter. Ved Skandinavias mest pulserende skianlegg, Hemsedal, finner du en destinasjon med aktiviteter året rundt.

Overnatting og konferanse

Eksklusivt hotell

Et sted hvor natur og opplevelser er målet, og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Opplevelsene står i kø. Slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med godt selskap, gå på ski, ta deg en sykkeltur – eller bare vær til stede i det vakre landskapet.

Hotellet har 144 hotellrom, leiligheter og møtelokaler for opptil 460 personer. Hva med et møte i bakken, i et møterom – eller ved bassenget? Hyggelige omgivelser kombinert med massevis av aktiviteter å gjøre.

I øverste etasje ligger restauranten Liv med utsikt over fjellene og dalen. Her serveres kvalitetsmat med lokale råvarer fra området. Hotellet er blant annet kjent for sin Pool Club på 1000 kvm.

Utflukter og sosiale aktiviteter

Det er mange og varierte aktiviteter som egner seg med utgangspunkt fra hotellet. Vi skreddersyr unike opplevelser fra sykkelturer til adrenalinkick. Her er noen av våre forslag:

Via Ferrata
En flott opplevelse!
Lokale erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Røggjin. Via Ferrata betyr på italiensk «jernvei» og er enkelt fortalt klatreruter som går på installasjoner i bratt eller vertikalt terreng.

Sykling
Nyt stisykling på fjell og stier i Hemsedal.
I Tottelia Rides kan man nyte utfordrende rundløyper. Turen kan avsluttes med en dukkert. Da sykler man ned til Hemsila og følger stiene ut mot Tuv og Grøndalen eller mot sentrum og velger en kulp eller liten strand som passer for gruppen.

Fjell, natur, mennesker

Mange spennende teambuildingsaktiviteter Hemsedal Nils-Erik Bjørholt


Flotte fjellturer
Hemsedal er et eldorado for alle som liker å gå på tur!

Variasjonen med lange eller korte turer gjør at hver og en får kjenne på mestringsfølelsen, og ikke minst gleden av å oppleve norsk storslått natur.
Hemsedal har 41 forskjellige merkede fjellturer en kan velge mellom. Hemsedal har laget en guide med de 20 beste toppturene, der en av favorittene er Ranastongji med sine 1900 m.o.h., en helt fantastisk utsikt over Hemsedalsfjellene og Jotunheimen, og et 550 meter dypt juv på baksiden av toppen.

Guidet tur med ATV
Spennende og morsom teambuildingsaktivitet!
Guidet tur med ATV på grusveier i flott fjellmiljø. Turen starter fra Ulsåkstølen som ligger under majestetiske Skogshorn. Det blir flere stopp underveis og servering av lokal mat og drikke.

Zipline over Rjukandefossen
En av de mest populære aktivitetene i Hemsedal er zipline over Rjukandefossen. Det er en fantastisk opplevelse!Andre spennende aktiviteter er klatreparken Høyt & Lavt. Klatreparken ligger i sentrum og har en klatrevegg med fire forskjellige baner, et klatretårn og zipline over elven.

Bli bedre kjent med jobben og alle de du jobber sammen med på en velfortjent firmatur til Hemsedal!

Lignende turer