Firmatur til eksklusive Fýri Resort Hemsedal- Spennende sommeraktiviteter i flotte omgivelser

Firmatur til Hemsedal

Hotell , interiør

Hemsedal - Mye mer enn en skidestinasjon!

Bare tre timer fra Oslo ligger Hemsedal. Mange forbinder Hemsedal med afterski og flotte skianlegg, men dette stedet har så mye mer å tilby!
Når snøen smelter viser Hemsedal en helt ny side, med sine vakre fjell, fosser, skog og nærliggende fjorder.

Mot bærekraftig reisemål
Hemsedal har startet arbeidet med å bli sertifisert som Bærekraftig reisemål, sammen med alle destinasjonene i Hallingdal. Hemsedal | Mot bærekraftig reisemål
Vedlagt følger et forslag til firmaturer til Hemsedal med spennende aktiviteter, lokal kvalitetsmat og flotte konferansemuligheter!

Overnatting og konferanse på det eksklusive hotellet Fýri Resort Hemsedal

Et sted der natur og opplevelser er målet, og hotellet er et fristed for hvile og velvære. Hotellet er blant annet kjent for sin Pool Club på 1000 kvm.
Fýri har 144 hotellrom, leiligheter og møtelokaler for opptil 460 personer.
I øverste etasje ligger restauranten Liv med utsikt over fjellene og dalen. Her serveres kvalitetsmat med lokale råvarer fra området.
Les mer om hotellet her:https://fyriresort.com/

Utflukter og sosiale aktiviteter

Det er mange og varierte aktiviteter som egner seg med utgangspunkt fra hotellet. Vi skreddersyr unike opplevelser fra sykkelturer til adrenalinkick. Her er noen av våre forslag:

Via Ferrata

En flott opplevelse! Lokale erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Røggjin.

Via Ferrata betyr på italiensk «jernvei» og er enkelt fortalt klatreruter som går på installasjoner i bratt eller vertikalt terreng.
Varighet: ca. 3 - 4 timer.

Fjell, natur, mennesker

Mange spennende teambuildingsaktiviteter Hemsedal Nils-Erik Bjørholt

klatring

Via Ferrata i Hemsedal Nils-Erik Bjørholt

Sykling

Nyt stisykling på fjell og stier i Hemsedal. I sommer åpner den nye blå flytsti. Den vil i første omgang ha en lengde på 6,5 km og til høsten blir den helt klar med 10,5 km med moro. I Tottelia Rides kan man nyte utfordrende rundløyper. Turen kan avsluttes med en dukkert. Da sykler man ned til Hemsila og følger stiene ut mot Tuv og Grøndalen eller mot sentrum og velger en kulp eller liten strand som passer for gruppen.

Sykkel, mennesker, utsikt,natur

Stisykling i Hemsedal Gisle Klute

Natur, syklister

Sykling i Hemsedal Nils-Erik Bjørholt

Flotte fjellturer

Hemsedal er et eldorado for alle som liker å gå på tur. Variasjonen med lange eller korte turer gjør at hver og en får kjenne på mestringsfølelsen, og ikke minst gleden av å oppleve norsk storslått natur. Hemsedal har 41 forskjellige merkede fjellturer en kan velge mellom. Hemsedal har laget en guide med de 20 beste toppturene, der en av favorittene er Ranastongji med sine 1900 m.o.h., en helt fantastisk utsikt over Hemsedalsfjellene og Jotunheimen, og et 550 meter dypt juv på baksiden av toppen.

Natur, bekk, menneske

Flotte turmuligheter Knut Trøim

Fjell,bekk, menneske

Vakker natur Knut Trøim

Guidet tur med ATV

Spennende og morsom teambuildingsaktivitet!
Guidet tur med ATV på grusveier i flott fjellmiljø. Turen starter fra Ulsåkstølen som ligger under majestetiske Skogshorn. Det blir flere stopp underveis og servering av lokal mat og drikke.

skog, kjøretøy

ATV safari Destinasjon Hemsedal

Mennesker, ATV

Spennende teambuidlingsaktivitet Destinasjon Hemsedal

Zipline over Rjukandefossen

En av de mest populære aktivitetene i Hemsedal er zipline over Rjukandefossen. Det er en fantastisk opplevelse!
Andre spennende aktiviteter er klatreparken Høyt & Lavt. Klatreparken ligger i sentrum og har en klatrevegg med fire forskjellige baner, et klatretårn og zipline over elven.

Foss, menneske

Zipline over Rjukandefossen Destinasjon Hemsedal

Natur, bekk, mann

Høyt og Lavt Klatrepark Nils-Erik Bjørholt