Nes Gard ved Lusterfjorden

Med kollegaer på firmatur på topptur i Sogn

Skikjøring i løssnø nedover fjellene i retning fjorden

Innerst i Sognefjorden med nær beliggenhet til de tre nasjonalparkene Breheimen, Jostedalen og Jotunheimen, ligger Nes Gard, en gjestegård med panoramautsikt til Lusterfjorden og Feigumfossen. Dette er et drømmested for toppturentustiastene, med tilgang til fantastiske toppturer for alle forhold, ønsker og nivåer. Kun en kort kjøretur unna åpenbarer Hurrungane seg, et vårski-eldorado i verdensklasse – 2000-meterstopper i et av Norges råeste fjellområder. Med base på Nes Gard er det også kort vei til fantastiske skiområder i Jostedalen og Sogndalsdalen. Og bare tenk: Skikjøring i høyfjellet på formiddagen, en dukkert i Lusterfjorden på ettermiddagen, badestampen på brygga som står klar etter skituren – for så å sette seg til bords i en trivelig stue eller i vinbaren og nyte en treretters middag på kvelden.
Om det ikke er ønskelig med skitur, kan den erstattes med "31 grader vest" - et konsept med fartsfylte opplevelser og konkurranser ute i naturen.
Mai og juni er gunstige tidspunkt, og da kan fruktblomstringen bli en opplevelse i seg selv. En vårskitur på Sognefjellet kan bli en artig kontrast til det grønne og frodige landskapet nede ved fjorden.

Kort sagt; fantastiske og inspirerende dager med gode kollegaer som i tillegg til det sosiale gjerne kombineres med faglig innhold. Nes Gard har to møterom med kapasitet til 14 eller 30 deltakere, som er utstyrt med video projektor, whiteboard og flipover. Grupperom. Hele området dekkes av trådløst internett.


Høydepunkter