Nes Gard ved Lusterfjorden

Firmatur til Sogn

Skikjøring i løssnø nedover fjellene i retning fjorden

Reis rett inn i hjertet av det norske fjord- og fjellandskapet og opplev vakre Sogn.

Sognefjordlandskapet er fult av kontraster. Her finnes det gode forhold for store naturopplevelser og forfriskende aktiviteter som er tilpasset alle.

Fjordklimaet gir en ekstra "touch" på lokale råvarer her. Epler, jordbær, bringebær, moreller, saft – og ikke minst vidunderlig geitost og fenalår.
Området er også et toppturparadis, i tillegg til at det er mange gøyale vinteraktiviteter å bli med på uten ski på bena, som trugeturer og hundekjøring.

Kort sagt; fantastiske og inspirerende dager med gode kollegaer som i tillegg til det sosiale gjerne kombineres med faglig innhold.

Destinasjonen passer også for mellomstore og store grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset mindre grupper fra 10 til 30 pers som vil ha en sosial firmatur.

Passer for små grupper fra 10 - 30 personer

Aktiv firmatur med gode matopplevelser

Høydepunkter

Overnatting på gård

DER FJORD, FJELL OG FOLK MØTES

Nes Gard ligger ved inngangen til tre nasjonalparker: Jostedalen, Breheimen og Sognefjellet. Med andre ord: en perfekt base for deg som ønsker å utforske disse nasjonalparkene. Kulturperler som Urnes Stavkirke, Galleri Walaker, Munthehuset og Dale kirke er også kun en kort kjøretur unna.

Det er 7. generasjon som nå driver gården, som tidligere drev med husdyr og fruktproduksjon. Nå er gårdstunet fra ca. 1850 bygget om og restaurert, og det er plass til ca. 35 gjester. Over naustet var det tidligere et stort rom for tørking av tobakk. Dette er nå satt i stand til møterom/festsal. Rustikt miljø og vakker utsikt gjør lokalet godt egnet for grupper som ønsker et uformelt arrangement.

Den smakfulle maten er lagd på lokale, kortreiste råvarer og blir en opplevelse i seg selv.

Ved bryggen er det badstue og badestamp, og det finnes både vinbar og en uformell pub på gården. For ikke å snakke om den fantastiske hagen, perfekt for en frokost i fint vær.

Velkommen!

Les mer om Nes Gård

Aktive opplevelser fra gården

Fantastiske og inspirerende dager med gode kollegaer

Med Nes Gård som utgangspunkt er dette et drømmested for toppturentustiastene, med tilgang til fantastiske toppturer for alle forhold, ønsker og nivåer. Kun en kort kjøretur unna åpenbarer Hurrungane seg, et vårski-eldorado i verdensklasse – 2000-meterstopper i et av Norges råeste fjellområder.

Det er også kort vei til fantastiske skiområder i Jostedalen og Sogndalsdalen. Og bare tenk: Skikjøring i høyfjellet på formiddagen, en dukkert i Lusterfjorden på ettermiddagen, badestampen på brygga som står klar etter skituren – for så å sette seg til bords i en trivelig stue eller i vinbaren og nyte en treretters middag på kvelden.

Om det ikke er ønskelig med skitur, kan den erstattes med "31 grader vest" - et konsept med fartsfylte opplevelser og konkurranser ute i naturen.

Mai og juni er gunstige tidspunkt, og da kan fruktblomstringen bli en opplevelse i seg selv. En vårskitur på Sognefjellet kan bli en artig kontrast til det grønne og frodige landskapet nede ved fjorden.

Vi har mange forslag til hyggelige opplevelser, med unike kulturperler eller naturopplevelser.

Lignende turer