Bo midt i et naturreservat

Firmatur til Bohuslän

I det fascinerende bohuslänske granittlandskapet ligger VANN Spa Hotell & Konferens, som er en bemerkelsesverdig destinasjon i seg selv. Vakkert beliggende ved Gullmarsfjorden, Sveriges eneste terskelfjord – som også er kvalifisert som et marint verneområde grunnet det unike livet i vannet her – er hotellanlegget er bygget og designet slik at det skal være en naturlig og integrert del.

Den friske, rene luften og de vidstrakte utsiktene; med bratte klipper som stuper ned i fjorden, flate strandpartier, beitemarker, sandstrender og den tette skogen, vil dere finne store opplevelser og ny energi – perfekt for en teambyggende og hyggelig opplevelse med gode kolleger.

Det 1000 kvadratmeter store spaanlegget er designet av en av Sveriges kanskje største moderne arkitekter, Gert Wingårdh, og er selve hjertet. VANN er et firestjerners hotell innredet med skandinavisk minimalisme, der Bohusläns miljø slipper forsiktig inn.

Bo midt i et naturreservat og nyt utendørsaktiviteter

Passer alle årstider

Kort vei fra Oslo

VANN er miljøsertifisert med Green Key

Restauranten er sertifisert i 'Smaka på Västsverige'

Høydepunkter

Opplevelser for alle

Muligheten av et særegent miljø – kun omgitt av naturen – gjør det enklere å holde gruppen samlet, og det gis rom for teambuilding og styrkede relasjoner.

VANN har lang erfaring med arrangementer, konferanseaktiviteter og kickoffaktiviteter. Hotellets størrelse og beliggenhet nær hav, fjord og skog, samt den private plassering, gjør det mulig for oss å tilby et bredt utvalg av muligheter tilpasset opplevelser både ute, inne og i nærliggende områder.

Hva med å spille padel eller padle kajakk, begge er tilgjengelig året rundt, med eller uten instruktører. Opplev naturen gjennom vandreturer, en mini-topptur på et av fjellene i nærheten eller kanskje en sykkeltur i naturreservatet?

Ønsker dere matlagingsaktiviteter? Vi kan arrangere både prøvesmaking og konkurranser av ulike slag som garantert blir en smakfull og morsom opplevelse. Den lokale konditoren, Frasse, stiller opp dersom dere vil lære å lage egne praliner. Vi tilpasser etter gruppens nivå og ønsker.

Firmatur til andre skandinaviske byer