POPULÆRT Feire årets prestasjoner sammen

Julebordsturer for firmagrupper

folk som hever vinglass

Å dra på firmatur i forbindelse med julebord er en fantastisk mulighet for ansatte å feire året sammen på en minneverdig måte.

Enten dere vil reise til varmere strøk, snødekkede fjell, klassiske julemarkeder eller til unike destinasjoner kan vi skreddersy deres opplevelser.

Benytt muligheten til å styrke båndene mellom kolleger, skape minner utenfor kontorlokalet og lade opp til det kommende året med frisk energi. Kvalitetstid sammen på en julebordtur gir rom til å virkelig sette pris på fellesskapet man har bygd, og forsterke en god bedriftskultur.

Utvalgte destinasjoner for unike julebordsturer

Julebordtur til klassiske julemarkeder i Europa

De klassiske julemarkeder i Europa byr på en eventyrlig vinterverden fylt med glitrende lys, duftende julekrydder og stemningsfulle spise- og drikkesteder. Fra de brosteinsbelagte gatene i gamlebyene i Praha og Wien til de snødekte torgene i Berlin og Strasbourg, kan dere utforske boder fylt med håndlagde suvenirer, nippe til varm gløgg og smake på delikate julegodterier. Det er også en mulighet til å oppdage lokal kultur og håndverk, samt dele de sjarmerende omgivelsene og den festlige stemningen med kollegene dine. Turen skreddersys og tilpasses bedriftens ønsker utover det å sikre tidenes julestemning.

Mer informasjon eller et uforpliktende tilbud?