Historie, sjarm og kultur

Firmatur til Gdansk og Sopot

Aktiviteter Gdansk, Polen

Gdansk ligger idyllisk til ved Østersjøens bredder

Gdansk tar dere med på en reise gjennom historien, omgitt av sjarm og kultur. Brosteinsbelagte gater, fargerike fasader og arkitektoniske perler forteller historien om byens rike fortid som en viktig handelshavn. Utforsk kanalene i Gdansk på en rolig båttur langs elven Motlawa og få et unikt perspektiv på denne sjarmerende byen.

Bare en kort kjøretur unna ligger Sopot, en perle langs den polske kysten. Utforsk strandpromenaden på to hjul, fullt av trendy barer, boutiquebutikker og elegante beach clubs. Nyt den berømte Sopot-stranden, der det krystallklare vannet innbyr til soling og bading i vakre omgivelser.

Høydepunkter

Overnatting

Gdansk har et imponerende utvalg av overnattingssteder, alt fra sjarmerende og unike boutiquehoteller til luksuriøse hoteller.

Mange av hotellene ligger strategisk plassert i nærheten av byens mest populære attraksjoner, noe som gjør det enkelt å utforske alt Gdansk har å tilby.

Hotellene byr på elegant design og førsteklasses fasiliteter for å sikre et godt og komfortabelt opphold. Boutiquehotellene er kjent for sin unike sjarm og personlige service, mens luksushotellene frister med ekstravagante fasiliteter som spa og gourmetrestauranter.

Puro Gdansk Stare Miasto ligger i sentrum av Gdańsk, bare 150 meter fra den grønne porten og 300 meter fra Dlugi Targ

PURO Hotel Gdansk

Moderne, elegant og sofistikert

Moderne, elegant og sofistikert PURO Hotel Gdansk

Mat og drikke

Gdansks blomstrende restaurantscene tilbyr alt fra tradisjonelle polske retter til internasjonale gourmetopplevelser.

Gdansk byr på en enestående gastronomisk opplevelse som smelter sammen tradisjonelle polske smaker med moderne kulinariske trender.

I hjertet av gamlebyen vil dere oppdage en labyrint av sjarmerende kafeer, elegante restauranter og koselige spisesteder som lokker med sine delikate retter.

Enten dere ønsker å nyte måltidet ved elvebredden eller oppleve luksusen ved en gourmetrestaurant lengre inn i byen, vil Gdansk imøtekomme enhver smak.

Sopot som kjent for sine vakre strender tilbyr en unik blanding av avslappet atmosfære og feststemning. Her kan du nyte forfriskende drinker og deilige retter på beach clubs mens dere slapper av ved vannkanten, eller kjører i gang et festlig beach party med live-musikk.

Sosiale aktiviteter

I Gdansk kan dere cruise langs elven Motlawa og oppdage byens skjulte perler fra vannet. Deretter kan dere utforske byens ølscene på en spennende ølsmakingstur til lokale mikrobryggerier.

Fortsett eventyret i Sopot med vannaktiviteter og en båttur langs kysten. Avslutt dagen med en herlig sykkeltur langs strandpromenaden mens du tar inn den fantastiske utsikten over Østersjøen.

Det er så mye å oppleve i Gdansk. Kontakt oss for å booke din neste firmatur!

Fima wiki

Hva får du når du velger Firmareiser by Escape?

Mulighetene er mange og vi i Escape Travel kjenner destinasjonene vi tilbyr godt. I samarbeid med lokale partnere skreddersyr vi firmaturer, kundearrangementer, styreturer, og events, fokusert på vellykkede arrangementer med spennende aktiviteter og autentisk gastronomi.

Personlig tilnærming – vi er tilgjengelige før, under og etter reisen

Kvalitet fremfor pris – tilpasset bedriftens budsjett, men aldri på kompromiss med det vi leverer

Kunnskap og skreddersøm – lang erfaring i å skape unike firmaturer tilpasset bedriftens behov, mål og ønsker

Kompetanse og lokale kontakter – unikt nettverk og bred portefølje på reisemål over hele verden

Spesielt utvalgt – håndplukket, lokalt og autentisk, gjerne utenfor masseturismen, fra by- til naturopplevelser

Tidsriktig og kreativitet – vi følger med på forskrifter, og trender, for å tilby både trygghet og innovative konsepter

Bærekraftig tilnærming – vi ser alltid etter de beste løsningene for dere, mens vi etterstreber å ivareta miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold

Andre reiseforslag