Solfylt, historisk middelhavsøy med store matopplevelser

Firmatur til Malta

Marsaxlokk fiskelandsby, Malta

Malta, perlen sør for Sicilia i Middelhavet, er en unik blanding av mangfoldig kultur, fargerik historie og gastronomiske matopplevelser. Her er det spor etter både fønikerne, romerne, araberne og engelskmennenes regjeringstid.

Ridderne i Malteserordenen styrte i nærmere 300 år, og satte sitt preg på øyas historie og kultur gjennom å bygge hovedstaden Valletta. Byen er proppfull av flott arkitektur, trange sidegater og meget bra restauranter med blant annet sjømat rett fra havet. Hele Valletta står oppført på UNESCOS verdensarvliste.

Øya er ikke større enn at man enkelt kan oppleve og utforske alt Malta har å by på i løpet av oppholdet. Skatter fra en eldgammel sivilisasjon, middelalderbyen Mdina, de naturskjønne Blue Grotto-hulene med sitt krystallklare azurblå hav, naboøya Gozo med idyllisk landsbygd og spektakulære utsiktspunkter – for å nevne noe.

Uansett om behovet for firmaturen er konferanser, styremøter, workshops eller rett og slett for å styrke båndet mellom ansatte, vil Malta kunne passe de fleste.

Høydepunkter

Overnatting

Hotellutvalget på Malta tilbyr alt fra luksuriøse oaser til sjarmerende boutiquehoteller. Vi har mange gode forslag som kan passe akkurat ditt firma, vennegruppe eller forening. Ta kontakt med oss, så velger vi det rette hotellet for dere.

Her er to av mange flotte muligheter:

Rangert 4 stjerner

The Gomerino Hotel, Malta

The Gomerino Hotel er Vallettas siste luksustilbud i et av de første adelspalassene som pryder St.Pauls gate.

Hotellet ligger sentralt i Valletta, mindre enn 1 km fra Tigné Point-stranden og en 15-minutters spasertur fra Rock Beach.

Hotellet har 44 luksuriøse rom, og uten å ofre noe av den moderne teknologien og bekvemmeligheten, har de beholdt alle de vakre detaljene i dette autentiske barokkpalasset fra 1600-tallet.

På The Gomerino Hotel, kan du se frem til flott utsikt fra takterrassen, og nyte de ulike fasilitetene, alt fra velvære i hotellets innen- og utendørsbasseng, badstue, treningssenter til forfriskninger i baren og deilige måltid i hotellets to restauranter.

Rangert 5 stjerner

The Phoenicia Malta

Velkommen til The Phoenicia Malta, omgitt av nydelige hager. Både et landemerke og et luksuriøst tilfluktssted, elsket av øyboere og verdsatt av besøkende, og stolte over å bli anerkjent som Maltas mest ikoniske hotell.

The Phoenicia ligger like utenfor den sjarmerende hovedstaden Valletta, i utkanten av byens bastioner fra 1500-tallet, og har lenge vært ansett som en nasjonal skatt.

* Phoenix Restaurant er hotellets hovedrestaurant, og tilbyr en elegant, varm og uformell atmosfære med spektakulær panoramautsikt over den vakre Marsamxett-havnen.
* Bastion Pool Bar & Restaurant er åpen daglig fra april til oktober og ligger 250 meter unna hotellet gjennom hagen.
* Phoenicia Spa & Wellness inkluderer et svømmebasseng, treningsområde, saltrom, badstue samt fem behandlingsrom.

Hotellet tilbyr en rekke konferansefasiliteter med en rekke utvalg av møterom og selskapslokaler. Her finnes seks møtelokaler, fra Grand Ballroom med kapasitet på opptil 150 personer i teaterstil til Knights Room for smallboardroom-møter.

Forslag til aktiviteter:

Private dining
Nyt en privat og eksklusiv maltesisk spiseopplevelse inspirert av ferske lokale råvarer. Siden 2008, og med mottoet «Mother Nature is the Chef, We're the Cooks», har Donald Caligari Conti arbeidet målrettet for fremheve Maltas lokale råvarer gjennom et spennende konsept.

Piknik på unike steder
Hva med en helt spesiell piknik? Enten det er på en klippe med bølgene som slår, en bortgjemt strand eller i en frodig dal, vil denne pikniken bli et minneverdig avbrekk.

Olivenolje og maltesisk brødkunst
Bli med på guidet olivenoljesmaking med maltesisk brød, og lær lokale hemmeligheter bak øyas matkunst. Denne aktiviteten gir et innblikk i øyas kulinariske arv.

Vinsmaking
Besøk en lokal vingård og smak på et utvalg av øyas beste årganger, fra friske hvitviner til kraftige røde. Kunnskapsrike vinkelnere forklarer vinproduksjonsprosessen, de ulike druetyper og de unike egenskapene til maltesiske viner.

Guidet tur på hesteryggen
Utforsk Maltas vakre landskap til hest. Med erfarne guider som leder veien rir dere gjennom bølgende åser, langs vakre strender og forbi historiske ruiner. Enten du er en erfaren rytter eller nybegynner, tilbyr denne aktiviteten en unik og spennende måte å oppleve øya på.

Kajakktur
Opplev kystlinjen til Maltas øyer med kajakk og nyt fantastisk landskap fra en annen vinkel. Padle rolig over vannet og opplev den naturlige skjønnheten i det maltesiske havet. Besøk sjøhuler, avsidesliggende strender og pittoreske innsjøer. En magisk dagsutflukt.

Tur på E-sykkel
Gozo har mye å by på for syklister. Guidene prøver å unngå store bakker og velger heller landeveier og stier langs havklippene for å få mest mulig ut av de spektakulære utsiktspunkter og sjarmerende landsbyer. Guiden vil tilpasse seg gruppas ferdighetsnivå og tilby en balanse mellom enkle, morsomme og tekniske sykkelturer.

Asurblått hav og solskinn på Malta

Velkommen til Malta!

Kontakt oss for å booke din neste firmatur, enten det er til Malta eller andre berikende reisemål.

Lignende turer