Firmatur til Riga

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Jessica Velde

Riga er hovedstaden i republikken Latvia, og elven Daugava renner vakkert gjennom byen som har rundt 765 000 innbyggere. Byen ble grunnlagt av tyskerne i 1201 og fikk status som Hansaby i 1282. Rigas historiske sentrum står på Unescos verdensarvliste og gamlebyen er som et levende museum der moderne liv og komfort går hånd i hånd med pittoresk sjarm fra middelalderen. Det koselige bytorget er et yndet treffpunkt både for lokale innbyggere og tilreisende turister året rundt. Ta en tur innom domkirken, med det store og verdensberømte orgelet, se byen fra tårnet i St. Peters kirke og besøk gjerne et av de mange museene. Videre finner man mange hyggelige kafeer og restauranter overalt og i alle prisklasser. Har man tid bør man også få med seg en eller annen konsert, for tilbudet er enormt stort og kvaliteten er høy. Latvierne setter stor pris på sang og musikk.

Direktefly tur/retur Riga.

 • Bysightseeing

  Det finnes en hel rekke måter å få sett Riga på: til fots, på sykkelsetet eller med segway – eller en kombinasjon av disse.  Man kan også gjøre sightseeingturer fra båt. I perioden mai til september kan man også i helgene og på helligdager se byen fra en retro-tretrikk. Sightseeingturer for enhver smak med andre ord!

 • Besøk Riga Central Market med smaksprøver

  Bli med og opplev hva Latvisk mat egentlig handler om, hva de lokale spiser og hvor de spiser den. Sammen med en underholdende og morsom guide vil vi vise deg mange av de lokale spesialitetene, slik at du kan smake og oppleve dem. Dette er en smaksreise så vær forberedt på at du nok kommer til å få mat som du aldri har opplevd før.

 • Riga fra vannet

  Med kajakk får du muligheten til å oppdage byen fra et annet perspektiv – roing i trygge, tomannskajakker langs Riga-kanalen, elven Daugava, bukter, kanaler og sideelver. Flere ruter er tilgjengelig både på dagtid og kveldstid, både for nybegynnere og erfarne roere – hver rute med sine egne hyggelige overraskelser og selvfølgelig med en dyktig guide.

 • Riga øl- og balsamtur

  Dette er en underholdende måte å involveres i den lokale kulturen, møte lokalbefolkningen og drikke det de drikker, samtidig som du blir bedre kjent med byen. Vi beveger oss rundt i ulike områder og gir deg en guidet tur der vi stopper underveis for å prøvesmake noe av det Riga har å by på. Ikke bare vil vi ta deg med til noen av våre mindre turistifiserte favorittpuber, men du vil også lære hvordan drikkekulturen har endret seg gjennom århundrer, og hvordan latvierne i dag lager drikke som våre forfedre ikke hadde hørt om.

Send forespørsel