Arktisk magi - lokalt og ekte

Firmatur til Finnmark

Vinternattslandskap med skog og polarnordlys

Kombinere arktiske villmarkseventyr med en real byferie

Få minutter unna sentrum kan du oppleve stillhet slik du aldri har gjort. Den intense tilstedeværelsen av naturen etterlater de fleste av oss målløse.

En uforglemmelig vinteropplevelse i Alta med kollegaer. Både på dagtid og nattestid skaper det arktiske lyset en spesiell atmosfære.

Unike matopplevelser venter på deg og dine kollegaer med smaker, tekstur og følelse av hva de beste råvarene den arktiske natur tilbyr. Her vil dere få kortreiste retter med råvarer i verdensklasse fra jord, skog, vidde og hav.

Denne destinasjonen passer også for små og store grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset mellomstore grupper fra 30 - 50 personer.

Passer for mellomstore grupper fra 30 til 50 personer

Sosiale aktiviteter og gode matopplevelser

Høydepunkter

Forslag til hotell

Ishotellet ligger ved bredden av sagnomsuste Altaelva. Her er alt laget av is; rommene, sengene og glassene i baren.

Opplev å bo på verdens nordligste ishotell, bygd fra grunnen av, hvert år med forskjellige tema. Strukturen og alle møblene og kunsten er laget av lokale skulptører med naturlig is og snø.

Ta en pause fra hverdagen og kjenn på sinnsroen og stillheten som Iglohotellet gir deg. Ta turen blant håndlagde isskulpturer eller ta en isdrink i baren.
Opplev ishotellet inkluderer den spesielle iglo-atmosfæren.

Si god natt og kryp oppi den lune soveposen din – det føles som å være på en ekte arktisk ekspedisjon!

Sorrisniva tilbyr førsteklasses mat basert på lokale råvarer. De serverer retter som består av ingredienser fra både lokale småskalaprodusenter og det de selv samler og høster fra naturen. Disse ingrediensene finnes enten i de omkringliggende skoger, vidda, fjordene og havet.

Forslag til aktiviteter

Finnmark har en unikt utvalg av spennende aktiviteter – med alt fra samiske opplevelser langt inne på eksotiske og øde Finnmarksvidda, til elleville havfiskedrømmer på åpent hav ute på kysten.

Snøscooter
Nyt det arktiske lyset og den vakre naturen i en av Europas siste villmarker på snøscootertur. Turen tar dere gjennom variert terreng fra skog og dal til uendelige hvite snødekte vidder.
En fin kombinasjon er scootertur med isfiske på Finnmarksvidda. Ingenting smaker så godt som lunsjen underveis.

Reinsdyr og samiske opplevelser
En unik opplevelse er et reinraid under det magiske nordlyset på himmelen etterfulgt av en samisk aften i en lavvo med god mat og drikke, spennende historiefortellinger og tradisjonell samisk joik.

Nordlys-safari
Lite slår å se nordlyset danse over himmelen. Har du lyst til å øke sjansene dine? Nord-Norge er blant de beste og mest spennende stedene i hele verden å oppleve nordlyset. For lokalbefolkningen er nordlyset en del av hverdagen, og de deler mer enn gjerne sin kunnskap med dere.

Fjord og kongekrabbesafari med RIB-båttur
Vi kjører forbi steder med historisk verdi og flott natur. Lenger ut i fjorden vil vi oppleve mer spisse alpine fjell enn det som befinner seg i indre deler av fjorden. Vi ender opp i fiskeværet Storekorsnes. Her vil dere få servert en nydelig fiskesuppe

Forslag til program

Dette er forslag til en firmatur. Innholdet kan selvfølgelig tilpasses ønsker og behov.

Lignende turer