Finnmark - lokalt og ekte

Firmatur med arktisk magi

Vinternattslandskap med skog og polarnordlys

En uforglemmelig vinteropplevelse i Alta med venner og kollegaer. Både på dagtid og nattestid skaper det arktiske lyset en spesiell atmosfære.

Opplev å bo på verdens nordligste ishotell, bygd fra grunnen av, hvert år med forskjellige tema. Ta en pause fra hverdagen og kjenn på sinnsroen og stillheten som Iglohotellet gir deg. Ta turen blant håndlagde isskulpturer eller ta en isdrink i baren. Alt er lagd av ren snø og is.

Nyt det arktiske lyset og den vakre naturen i en av Europas siste villmarker på snøscootertur. Turen tar dere gjennom variert terreng fra skog og dal til uendelige hvite snødekte vidder.
En fin kombinasjon er scootertur med isfiske på Finnmarksvidda. Ingenting smaker så godt som lunsjen underveis.

En unik opplevelse er et reinraid under det magiske nordlyset på himmelen etterfulgt av en samisk aften i en lavvo med god mat og drikke, spennende historiefortellinger og tradisjonell samisk joik.

Uforglemmelige matopplevelser venter på deg og dine kollegaer med smaker, tekstur og følelse av hva de beste råvarene den arktiske natur tilbyr. Her vil dere få kortreiste retter med råvarer i verdensklasse fra jord, skog, vidde og hav.

Høydepunkter

Alta