Vill natur og flotte konferansemuligheter

Firmatur til Lofoten

Lofoten er stedet for uforglemmelige naturopplevelser

Folk kommer fra hele verden for å oppleve dette øyriket med ville fjell, hvite strender, hyggelige fiskevær – og ikke minst trivelige folk.

Lofoten byr på spennende aktiviteter for dere som vil på firmatur. Fjelltoppene frister både fjellklatrere og offpiste-kjørere, eller hva med å padle havkajakk, havørnsafari, fisketur eller sykkeltur?
Lofoten er også et av Norges beste, og verdens nordligste, områder for surfing. Og selvsagt hyggelig samvær i rorbuer om kvelden!

«Dette stedet er overveldende vakkert.» – Lonely Planet

Destinasjon Lofoten passer også for små og mellomstore grupper, men akkurat denne eksempelturen har vi tilpasset større grupper fra 50 til over 100 pers som vil ha en aktiv firmatur.

Passer for store grupper fra 50 til over 100 pers

Aktiv firmatur med konferanse

Høydepunkter

Forslag til overnatting i Lofoten

To glade servitører med middagstallerkener.

Svinøya Rorbuer – bo i historiske omgivelser

Tradisjonsrikt: Svinøya er et levende lite fiskevær på en øy i Svolvær havn, med storhavet foran og dramatiske fjell bak. Det går bro over til fastlandet og kort vei til Svolvær sentrum. I snart 200 år har Svinøya Rorbuer tatt imot gjester og drevet fiskemottak, og gammelt håndverk og tømmer er bevart.

Smak på spesialiteter: Børsen spiseri, innredet i gammelbrygga fra 1828, finner du en av Nord-Norges beste restauranter. Her serveres de aller ferskeste råvarene fra Lofotens unike spiskammers, med tørrfisk som en selvsagt spesialitet.

Kurs og konferanser: Svinøya Rorbuer har komfortable og godt tilrettelagte møtefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer og flere møterom. Hva med å legge neste konferanse til Tørrfiskloftet?

Hotellrom

Thon Hotel – bo på Svolværs nyeste hotell

Bo fint: Thon Hotel i Svolvær har store og komfortable rom, alle med moderne design og lekre farger med flott utsikt mot hav eller fjell. Hotellet har restaurant, bar, treningsrom, badstue, en stor, moderne konferansesal og et eget fiskebruk. Her kan du lese mer om hotellets Bærekraftsprofil

Spis kortreist: I restauranten kan du få retter som helstekt Lofotlam, skrei, laks og kalvelår. Kokkene har et tett samarbeid med lokale leverandører og velger kun råvarer av ypperste kvalitet. De har også gartneri på taket av hotellet, og eget økologisk bakeri.
Prisvinnende frokost!

Kurs og konferanser: Hotellet har en stor, lys og luftig eventsal. Med en takhøyde på ni meter på det høyeste, syv meter høye vinduer og det beste innen lys, lyd, AV- og sceneinstallasjon, egner storsalen seg til alt fra selskaper og kick-off, til konserter, messer, utstillinger og andre små og store eventer.

Forslag til program

Det finnes mange muligheter for en spennende firmatur til Lofoten. Dette er forslag til program.

Bar, mennesker

På Thon Hotel Svolvær jobber det trivelige folk som vil gi dere en god opplevelse. Foto: Line C. Bergersen

Storsal, storskjerm

Lofotsalen på Thon Hotel Svolvær. Thon Hotel Svolvær

After sea/hike og felles lunsj på Nyvågar
Tidlig ettermiddag møtes alle på Nyvågar Rorbuhotell, som ligger idyllisk til ved Lofothavet, ca 7 kilometer fra Svolvær. Stedet har en nydelig beliggenhet med stort og velholdt bryggeområde, badestamper, badstue, spa og flotte bademuligheter fra bryggen. Her blir det barbequebuffet med lokale råvarer, og en DJ sørger for å sette stemningen!
Buss tilbake til Svolvær.

Avslutningsmiddag på Trevarefabrikken i Henningsvær
Busser til fiskeværet Henningsvær (ca 30 minutter), hvor eierne av de mange, små private forretningene holder dørene åpne.
Arena for kvelden er den gamle Trevarefabrikken, som nå er gjort tilgjengelig for besøkende, etter utallige timers håndverksarbeid både innvendig og utvendig. Det gamle visuelle uttrykket er fremdeles der – med andre ord uformelt, industrielt preg og med fin atmosfære. Vi har hele første etasje for oss selv. Kyndige kokker bak grytene, leid inn for vår kveld, sørger for et smakfullt måltid.

«Sommeren 2014 var to brødrepar på klatreferie i Lofoten. Tilfeldigheter gjorde at de var der i det hele tatt, og at de bare én uke etter ferien satt som eiere av Trevarefabrikken i Henningsvær. Den gamle tømrer- og tranfabrikken fra 1940-tallet er nå restaurert til et kulturelt knutepunkt med musikk, kunst, yoga, badstue, hotell, restaurant, bar og en kafé".»

Lignende turer