Stor gruppe mennesker som nyter et italiensk måltid sammen på toppen av en restaurant på taket.

Trygt – og mye inkludert

Publisert: 28. desember 2023

Fordeler med å bestille en pakkereise for firmagrupper

Hva ligger egentlig i pakken når du kjøper pakkereise? Det er faktisk mer enn mange tror.

Skal dere på firmatur? Her kan du lese de praktiske faktaene om hva vi i Escape bidrar med dersom dere kjøper firmareisen hos oss.

Passangerfly som flyr over skyene om kvelden.
Gruppebilde av reiseledere

Er det ikke billigere å gjøre det selv?

Burde man jakte på nettets billigste alternativ? Det finnes jo så mange søkemotorer med lave priser. Jo, det er fullt mulig å få billige flybilletter og overnatting ved å bestille litt her og der på nettet. Men da er det viktig å alltid tenke igjennom hvilke behov du som bestiller av firmareisen har, samt å ha en plan B – og kanskje til og meg C – dersom det oppstår uregelmessigheter underveis.

Dersom det for eksempel oppstår en kansellering fra et flyselskap, eller at det noe skjer med en av deltakerne på tur – eller med noen der hjemme – så er det mye koordinering som trengs for å løse kabalen. Forhåpentligvis går alt som det skal, men i de tilfellene der uhell eller utfordringer oppstår, vil du prise deg lykkelig over at du har en gjeng som tar vare på deg og jobber for deg i bakgrunnen. Altså vi som tilbyder.

Prisen ofte er muligens høyere hos oss, enn om du selv ordner en tilsvarende reise og booker litt her og der, men det er gode grunner til det. Det er din forsikring.

Pakkereiseloven, trygg på tur

Ved kjøp av en pakkereise via Escape Travel er du/dere godt beskyttet av Pakkereiseloven. Den viser hva vårt ansvar som turoperatør er, og dette ansvaret tar vi på alvor. Våre egne reisevilkår er vår rettesnor, og loven som ligger til grunn.

Bestiller du en reise hos oss er du trygg på at vi tar ansvaret med å løse problemer som måtte oppstå.

Escape Travel sine reisevilkår er kortfattet, og tolkes enkelt helt uten jurist. I tillegg er Escape Travel medlem av Reisegarantifondet, som også er i deres favør.

👉 Se Escapes reisevilkår her

👉 Pakkereiseloven fra Lovdata

Hender oppå hverandre

Trygge reiser med mye inkludert

Når du bestiller en reise gjennom en turoperatør, betaler du gjerne litt ekstra for trygghet og kunnskap.

Våre prosjektledere holder seg oppdatert, har gode samarbeidspartnere og vil blant annet sørge for:

  • De beste og korteste reiserutene
  • Koordinering ift. tilslutning av fly, dersom gruppen kommer fra forskjellige byer
  • Transport fra flyplass til hotell og lignende
  • Ønskede aktiviteter
  • Restauranter
  • Tilpassede utflukter, med mer
  • Prosjektledelse og koordinering fra A- Å

Når du og ditt firma er på reise, vil dere kunne nyte reisen sammen som en gruppe, og unngå å bruke tid på research av restauranter, transport og aktiviteter, samt det å legge tidsplan. Alt dette fikser vi for dere.

I Escape har vi både lokale samarbeidspartnere med kontakter og kjennskap. I tillegg til at våre reiseledere og prosjektledere er drillet i beredskap, er også de som arbeider på kontoret også det.

Når noe skjer, går tiden fort. Det er «tenk», «løs» og «gjennomfør». Derfor har vi en 24-timers vakttelefon for fly som bemannes av våre dyktige flyspesialister. Vi vi alltid gjøre alt vi kan for å løse utfordringer. Gjennom vakttelefonen er vi også behjelpelige med å booke nye flybilletter dersom du må hjem – disse tas videre med din reiseforsikring.

Det samme gjelder selvsagt dersom noe skulle skje noe med deg eller noen der hjemme, mens du på reise. Våre reiseledere og prosjektledere hjelper til med å råde deg hvordan du skal gå frem i forhold til din reiseforsikring og veien videre.

Jeshoots com mseswdmzr a unsplash
Ung forretningsmann som reiser til jobben med tog, jobber mens han reiser, med den bærbare datamaskinen og notatboken, snakker i telefon

Skal en eller flere reise fra en annen flyplass?

Hva koster det med tilslutningsbilletter, og hvordan fungerer det?

På turene våre har vi gruppebilletter.Disse er forhåndsbestilt og betales lenge før avreise for å sikre pris og plass. For maksimal trygghet anbefaler vi at dere også booker tilslutningsbilletter via oss. Altså billetter fra andre byer som skal korrespondere med hovedbillettene. Ved videre avreise samme dag sjekkes bagasjen inn hele veien, og flyselskapene har det fulle ansvar for å få både den reisende og bagasjen helt frem dersom noe uregelmessig skjer.

For at dette skal fungere må man benytte flyselskap som samarbeider. Vi kjenner til hvilke som har det, og kan derfor sikre god kommunikasjon. Prisene vil da alltid være noe høyere enn på nettsiden til flyselskapet fordi dette innebærer et større ansvar for selskapene. Man betaler for servicen, tryggheten og hjelpen man får dersom noe oppstår.

Ønsker dere å booke egne tilleggsbilletter, bør disse alltid være refunder- eller endringsbare. Dette fordi gruppebillettene våre kan få tidsendringer, som igjen kan føre til at dine billetter ikke kan benyttes. Vær obs på at billetter bestilt utenom Escape Travel er utenfor pakkereisen, og dekkes derfor ikke av oss ved endringer. Husk også å sørge for å legge inn god tid mellom flyvninger dersom dere kjøper tilleggsbillett på egenhånd.

En ung gutt iført flybriller og flyhette har pakket kofferten og lagt den på et skateboard. Han er klar til å fly bort med armene utstrakt til drømmemålet. Bildet er tatt i Utah, USA.