Opplev kulturmetropolen med kolleger

Firmatur til Paris

Paris er kjent som en av verdens vakreste byer. Det er ikke overraskende at reisende velger å vende tilbake hit gang på gang. Byen byr stadig på nye opplevelser og oppdagelser.

Her får du historie og modernisme, med ikoniske landemerker som Eiffeltårnet og Louvre-museet, samt nyskapende kunstscener. Arkitekturen er variert, men alltid estetisk, som den fantastiske Notre-Dame-katedralen.

En firmatur til Paris byr ikke bare byliv; det er faktisk flere naturområder i nærheten med flotte friluftsmuligheter og teambuilding. Ta en båttur langs Seinen, eller hva med en en piknik i vakre Luxembourg-hagen, eller utforsk landskapet i nærheten av Versailles.

Byen kan skilte med alt fra gourmetrestauranter til sjarmerende gate-kaféer. Besøk kjente steder som Rue Mouffetard eller det trendy Le Marais-distriktet.

Paris er også et mekka for konferansefasiliteter, med en rekke imponerende lokaler. Vi kan enkelt skreddersy en reise for hele teamet hit, eller de en av de mange fascinerende destinasjonene utenfor byen, eller ellers i fantastiske Frankrike.

Utvalgte opplevelser i Paris

Andre populære destinasjoner i Frankrike

Firmatur til andre utvalgte storbyer