Aktiviteter som gir minner for liver og som styrker teamfølelsen

Teambuilding-aktiviteter

Mennesker, ski, fjell, snø

Ønsker du å kombinere det faglige med det sosiale, så har vi forslag til mange ulike aktiviteter som vi har god erfaring. Aktiviteter som bygger samhold, tillit og en god bedriftskultur. Her er noen av våre forslag:

Toppturer

Etter kanskje flere timer med et faglig program kan det være godt å komme seg ut i naturen og oppleve en felles tur og kjenne på mestringsfølelsen. Her er muligheten mange!

Guidet sykkeltur kombinert med "food tour"

Hva med et mer miljøvennlig alternativ til en guidet tur? Oppdag severdigheter, lyder, historie og arkitektur på en guidet sykkeltur.For å gjøre en guidet tur med spennende, så kan denne kombineres med en kulinarisk vandring. Bli med og opplev hva de lokale spiser og hvor de spiser den!

Sammen med en underholdende og morsom guide får man oppleve mange av de lokale spesialitetene. Det blir mange stopp underveis og man besøker flere av de unike stedene i de bortgjemte gatene.

Ballongferd - sightseeing utenom det vanlige!

En spektakulær opplevelse! Her svever man høyt hevet over gater og bygninger, folk og biler. Ca. 3 timers aktivitet inkludert transfer. Vi har gjennomført dette for flere grupper i blant annet den vakre byen Vilnius. Gruppen fordeler seg på flere ballonger med alt fra 4-12 personer ombord i hver kurv. Vi starter gjerne flyturen en time før soloppgang, da får man muligheten til å se morgenens aller første solstråler når de stiger opp over horisonten. Turen avsluttes med en herlig frokost ute i det fri der hvor man lander.

Ballong

Ballongferd i Vilnius

Fargerike ballonger

Ballogferd Vilnius

Matlagingskurs hos familiedrevene gårder

Et matlagingskurs er en annerledes og hyggelig måte å «teambuilde» de ansatte på.Gruppen blir delt opp i ulike lag og har ansvaret for hver sin rett. Man vil få opplevelse av å mestre nye ting og at lagene løser oppgaver som team. Vi har ulike kurs avhengig av destinasjon. Alle stedene er i hyggelige lokale omgivelser som eksempelvis en liten vingård der familien selv holder kurset. Etter kurset nyter vi den hjemmelagde maten akkompagnert av vingårdens egenproduserte viner.

Skilt

Vingården Al Rocol Al Rocol

Pasta, kokk

Matlagingskurs på vingården Al Rocol Al Rocol

Vinsmaking og vinkurs

Mange forbinder vinkurs og vinsmaking med enten Frankrike, Italia eller Spania. Men eksempelvis i både Tjekkia og Bratislava finner vi små familiedrevne vingårder som tilbyr både vinsmaking og vinkurs. Eller hva med Skåne i Sverige?
Vinsmaking- og vinkurset kombineres gjerne med en felles lunsj eller middag på stedet.

Ølsmakingskurs på lokale bryggerier

Her får man en innføring i ølens historie, dens ingredienser, smaken, produksjonen m.m. Dette er et komplett kurs fra produksjon til smaksprøver.

Dette kan vi gjennomføre på flere destinasjoner som alt ifra Dublin til Svalbard.

Ølglass med dugg fra Svalbard Bryggeri

Svalbard Bryggeri - Verdens nordligste håndverksbryggeri

Smaking på håndbrygget øl

Smaking av håndbrygget øl

Ipad games - morsom og lærerik konkurranse

En morsom og spennende aktivitet hvor man utforsker byen på en annerledes og underholdende måte. Gruppen blir delt inn i lag (8 - 10 pers per lag) Hvert lag får utdelt en I-pad. Den er lastet med GPS og forskjellige oppgaver for teamet som alt ifra fotokonkurranse til spørsmål om ulike severdigheter i byen. Det er lagt inn drikkestopp underveis og smaksprøver av lokale spesialiteter.

Spørsmål og oppgaver kan skreddersys til bedriften. Premiering av beste vinnerlag! Kreativitet belønnes!