Mer enn bare en by; en opplevelse, med rik historie, blendende arkitektur og deilige atmosfære

Firmatur til San Remo

By i kveldslys.

San Remo utstråler en herlig 50-talls glamour som tar besøkende tilbake i tid med sitt kasino, elegante gågater fylt med små butikker og kafeer, sjarmerende familiedrevne fiskerestauranter med lange tradisjoner, og en rekke hoteller i klassisk italiensk stil. Byen byr på en unik blanding av nostalgi og eleganse som minner om en svunnen tid. Og byen ligger kun en times kjøretur fra Nice (det er flere direktefly til Nice)

En av San Remos mest imponerende attraksjoner er Villa Nobel, en majestetisk kronjuvel men spennende historie. Alfred Nobel tilbrakte store deler av sitt liv her, og han kunne ofte sees i byens gater med sin karakteristiske stokk. Denne praktfulle villaen gir en spesiell ramme for møter eller middager.

Området er storslått omkranset av Alpene og omtales ofte som Italias vakreste kystlinje. Takket være det milde klimaet er det ideelle forhold for en mangfold av blomster overalt. Den italienske rivieraen er derfor kjærlig kjent som "Blomsterrivieraen" eller Riviera dei Fiori.

Utvalgte opplevelser på Liguriakysten

Firmatur til andre utvalgte reisemål nær Middelhavet

Fima wiki

Hva får du når du velger Firmareiser by Escape?

Mulighetene er mange og vi i Escape Travel kjenner destinasjonene vi tilbyr godt. I samarbeid med lokale partnere skreddersyr vi firmaturer, kundearrangementer, styreturer, og events, fokusert på vellykkede arrangementer med spennende aktiviteter og autentisk gastronomi.

Personlig tilnærming – vi er tilgjengelige før, under og etter reisen

Kvalitet fremfor pris – tilpasset bedriftens budsjett, men aldri på kompromiss med det vi leverer

Kunnskap og skreddersøm – lang erfaring i å skape unike firmaturer tilpasset bedriftens behov, mål og ønsker

Kompetanse og lokale kontakter – unikt nettverk og bred portefølje på reisemål over hele verden

Spesielt utvalgt – håndplukket, lokalt og autentisk, gjerne utenfor masseturismen, fra by- til naturopplevelser

Tidsriktig og kreativitet – vi følger med på forskrifter, og trender, for å tilby både trygghet og innovative konsepter

Bærekraftig tilnærming – vi ser alltid etter de beste løsningene for dere, mens vi etterstreber å ivareta miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold