Storbyliv med sol og strand, arkitektur og mat

Firmatur til Barcelona

By og bystrand.

Barcelona er en av Europas mest pulserende og sjarmerende storbyer, og det er alltid gode grunner til å besøke den igjen – og igjen.

Byen har noe for en hver smak, så her kan dere virkelig få alt. Hva med spenningen på stadion under en viktig fotballkamp? Gastronomiske opplevelser i form av små tapasbarer, eller enestående Michelin-restauranter? Friluftsaktiviteter som sykkel- og/eller vandreturer, eller en rappelleringstur i raviner? Strandliv; den verdenskjente bystranda venter, men det finnes en rekke fantastiske strender lands kysten.

Utforsk en perfekt blanding av modernisme og historie med ikoniske landemerker som Sagrada Família og Park Güell, samt nyskapende kunstscener. Et selvsagt must er Gaudis eventyrlige arkitektur, som dere heldigvis finner spredt gjennom hele byen.

Barcelona har også fantastiske konferansefasiliteter, med en imponerende rekke lokaler som passer for alle typer bedriftsarrangement.

Vi kan skreddersy deres firmareise, enten dere vil til hit, eller til en av de fascinerende destinasjonene kort vei fra Barcelona internasjonale lufthavn?

Utvalgte opplevelser i Barcelona

Andre populære destinasjoner i Spania

Firmatur til andre populære storbyer