«Mer av verden» - lokale og autentiske opplevelser

Firma- og gruppereiser

Vi arrangerer firmatur for din bedrift, enten det er en langhelg i en europeisk storby, eller en eksotisk reise til et annet kontinent.

Vi har hele verden som arbeidsarena, og tror på at reiser og opplevelser knytter arbeidskolleger og kunder tettere sammen. En firmatur gir boost både for produktivitet, trivsel og kreativitet i det profesjonelle rom.

Vi har et nettverk av lokale agenter og samarbeidspartnere over hele verden som gir opplevelser utenom det vanlige. Escapes motto er "Mer av verden". Vi er opptatt av å finne de lokale og autentiske stedene. Våre turskreddere har lang erfaring innen reiseliv og event. Vi vektlegger det sentrale og unike – ofte med opplevelser utenfor masseturismens veltrådde stier.

Kick off, teambuilding og jubileum

Er du ute etter en firmatur som gir minner for livet og som styrker teamfølelsen? Ønsker du å gjøre stas på dine kollegaer? Feirer firmaet jubileum? Ønsker dere en firmatur som gir WOW-effekt?

Vi har dyktige prosjektledere med lang erfaring innen event og reiseliv. De brenner for å finne de gode løsningene som gjør at dere som kunder føler dere ekstra ivaretatt. De har like godt fokus på både det store bildet som de små detaljene, og hjelper deg med hele prosessen fra ide til gjennomføringen.

Hver reise er unik og vi jobber for å gi de gode minneverdige opplevelsene.

Innholdet i turen kan være alt i fra en gruppetur på 10 pers til events på over 100 pers med underholdningsinnslag, teambuildingsaktiviteter og gode matopplevelser.

Er det større arrangementer- og events med sceneproduksjon, så har vi samarbeid med eventbyråer.

Vi skreddersyr din reise - men her kan du finne inspirasjon: