Unike konferansesteder, lokale gourmetopplevelser og spennende aktiviteter

Kurs og konferanser

Forretningsfolk på utendørsmøte i New York, silhuettkonsept

Vil dere kombinere det faglige med det sosiale? Enhver konferanse er et skreddersydd arrangement til deg og dine kollegaer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

Vi har lang erfaring med alle typer grupper og hjelper dere gjerne med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer i forbindelse med konferansereisen.

Unike og autentiske konferansesteder

Escapes motto er "Mer av verden". Vi jobber for å gi opplevelser utenom det vanlige og er opptatt av å finne de lokale autentiske stedene utenfor masseturismen. Antall stjerner er ikke alltid det viktigste. Vi vektlegger også sjarm, historien, beliggenhet, en varm velkomst og et godt kjøkken. Vi anbefaler gjerne familiedrevne steder.

Hva med å legge neste konferanse til idylliske omgivelser på en vingård? eller til et en av våre anbefalte små byer som eksempelvis Iseo i Italia- kun en times kjøring fra Milano.

Kortreist og lokal mat

God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen på en konferanse. Restaurantene som vi anbefaler er håndplukket. Vi vektlegger å benytte lokale tjenester og anbefaler gode lokale restauranter med autentisk stemning.

Opplevelser utenom det vanlige

Ønsker du å kombinere det faglige med det sosiale, så har vi forslag til mange spennende ulike aktiviteter som vi har god erfaring. Aktiviteter som bygger samhold, tillit og en god bedriftskultur. Her er noen av våre forslag: Teambuilding-aktiviteter

Vi skreddersyr din kurs- eller konferansetur. Her er noen av våre programforslag: