Magnus Karlsson

Magnus Karlsson

Magnus startet med å jobbe med sportsreiser i 1994, da i kombinasjon med å satse på å bli fotballproff. I Escape er vi glade for at han ikke lyktes helt med proffdrømmen, og at han forble trofast mot reiselivet.

Han elsker virkelig jobben sin, og setter stor pris på det å ha muligheten til å møte og bli kjent med nye mennesker hver dag. "Finnes det noe bedre enn å våkne opp på et nytt sted? Jeg har alltid en nysgjerrig og positiv følelse før et møte med en eventuell ny kunde eller partner."

På Magnus sin liste over drømmeturer står Patagonia øverst, fordi han ikke har vært der enda. Og selv om Magnus har reist, og reiser, mye, så vil Nord-Italia og spesielt den lille landsbyen Marciaga alltid være en favoritt. Han forteller at det å våkne med en vakker utsikt over Gardasjøen, Monte Baldos topp og vinranker langs hotellterrassen gir ham ny energi. I tillegg liker han å utforske nye tur- eller sykkelstier, i kombinasjon med å nyte god mat og drikke så klart. En annen storfavoritt er Glasgow - en by han mener er et must for fotballelskere.


Magnus sine 3 tips til våre reisende:

  1. Vær nøye og velg rett selskap når du skal ut og reise - det kan spare deg både tid og bekymring.
  2. Tør å prøve ut nye reisemål, og få med deg det genuine ved en by, sted eller land. Prat med de lokale og få gode tips fra dem - de vet som regel hvor man finner ting andre turister ikke oppdager.
  3. Planlegg i god tid slik at du kan booke tidlig, få de beste prisene, så du kan reise enda mer.