Ivar Fernandez Jensen

Portrett mann
Celebrity Silhouette

Escape har Norges kanskje blideste mann om bord, Ivar Fernandez Jensen. Er det noen som kan cruise, så er det Ivar!

– Helt siden jeg for første gang så SS Norway seile opp mot Nordkapp fra øya der jeg vokste opp – Måsøya i Finnmark – har jeg drømt om en gang å få være på et slikt skip. Mange år og ca 100 cruise verden rundt senere, kan jeg absolutt si at jeg har fått et rimelig godt innblikk i denne fantastiske bransjen, sier Ivar.

Ivar har jobbet blant annet i Royal Caribbean Cruise Line og Seadream Yacht Club. Han har drevet et lite reisebyrå, og før han kom til oss var han leder for cruiseavdelingen hos USA Spesialisten og World Tours. Solid erfaring, altså!

Hvorfor dra på cruise?

– Mange som aldri har vært på cruise forteller meg at dette ikke er noe for dem. «Der er det bare rullatorer og grått hår», hører jeg til stadighet. Dette kunne ikke vært lengre fra sannheten! Det fins rederier som passer for alle. Finn ut hva du ønsker, er det familiecruise, voksencruise, sol og bad-cruise eller oppdagelsescruise hvor destinasjonene er det viktigste? Det siste er vel kanskje det som personlig trigger meg, sier Ivar.

Gruppecruise eller Gruppereiser tror jeg nok avskrekker mange også. Det er veldig viktig for oss å påpeke, at når du er på et cruise med ESCAPE Travel er det din egen ferie og du bestemmer.

Du deltar så mye eller så lite du selv ønsker og du styrer dagene helt selv. Det meste kan tilpasses dine personlige behov på en gruppereise med oss. Reiseleder er tilgjengelig for deg når du ønsker.

Bli med Ivar på tur

August 2024

Februar 2025

Mars 2025